AV EVEN LÜBECK

Etter noen dager med rykter og frem og tilbake, er både Mauricio Isla OG Jordon Mutch klare for QPR. Isla kommer hovedsaklig til klubben på lån fra Juventus, men med mulighet til å kjøpes fri fra Juventus etter sesongen om han gjør sakene sine bra. Det er en veldig spennende signering av Harry Redknapp og QPR, for Isla kommer fra den "Sorte dame" som har vunnet tre strake seriegull på rad.

Han startet sin profesjonelle karriere i Udinese, før han etter 127 kamper og seks mål skiftet beite og tok turen til Torino og Juventus. Der har han kun fått 29 starter på to år, mye på grunn av at han har hatt konkurranse med en av verdens beste vingbacker, nemlig sveitseren Stephan Lichsteiner.

Isla spilte alle de fire kampene for Chile under VM, deriblant mot stornasjonene Nederland og Spania. Han var med på den eventyrlige reisen for chilenerene, som fikk en brå stopp mot vertslandet Brasil da de tapte på straffer. Isla gjorde en god figur på en litt uvant posisjon, nemlig høyre back. Han gjorde uansett sakene sine svært godt og Harry ble nok enda mer interessert etter verdensmesterskapet. 

QPR har nå ekstremt god dekning på kantposisjonene, hele syv spillere kan ikle seg enten venstre eller høyre kant; Hoilett, Yun, SWP, Traore, Simpson, Phillips og nå også Isla. Det skal bli spennende å se hvem Harry velger, men det skal ikke stå på utvalget! Det skal bli spennende å se hvor Harry tenker å bruke nysigneringen, men han trives hovedsaklig best på høyresiden. 

Too Mutch?

Rett før kampstart mot Athlone fikk QPR-fansen enda en gladmelding. Den tidligere Cardiff-spilleren Jordon Mutch forlater Wales og reiser til England, London og QPR. Han har signert for fire år på Loftus Road og blir dermed QPR sin fjerde signering i dette overgangsvinduet.

Jordon Mutch kommer som sagt fra Cardiff og har fortalt følgende til QPR sin Twitter-kanal: "I'm really delighted to be here, back in BPL. I don't see a better place for me than QPR at the moment. QPR is really heading in the right direction and I'm really excited about this season ahead." Coach Harry har følgende å si om unggutten fra Cardiff: "Jordon is a fine young player, with a big future. This is a big opportunity for him at QPR. He wants to learn and improve his game. He's a good pro with a great attitude."

På Loftus Road blir engelskmannen gjenforent med en av de få andre lyspunktene i en ellers grå Cardiff-sesong, nemlig Steven CaulkerHan er uansett en forbaska god fotballspiller, som kan havne i 10'er-rollen. Han kom opp fra Derby sitt ungdomsakademi, men signerte for Birmingham i 2007. Der var han til 2012, i tillegg til flere låneopphold i lavere divisjoner. Han ble så solgt til Cardiff, hvor han signerte en tre års kontrakt. Han fikk med seg 53 kamper på to sesonger for Vincent Tan og gjengen. Nå har han altså forlatt Cardiff og ankommet QPR!

Han har også spilt aldersbestemte landskamper for England, men har enda til gode å ta det berømte steget opp og debutere for "Three Lions". Skuddfoten og teknikken er to av de mange ferdighetene hans i hans imponerende register. Vi ønsker begge spillerene velkommen til QPR!