Kalenderen har avbildet 24 spillere som alle har en bakgrunn i QPR, og vi stilte i tillegg et ekstraspørsmål som binder disse spillerne sammen. 

Vi starter med fasiten som ble avbildet julaften. Nissen var ikke helt medgjørlig dette året og vi regner med, og ikke minst håper, at den siste oppgaven skapte litt hodebry for noen og enhver. Fasiten er Reg Allen, keeper på laget som i 1948 løftet QPR opp på liganivå to for første gang i klubbens historie. Han var verdens dyreste målvakt da han i 1950 ble solgt til Manchester United for 11.000 pund. Her ble han engelsk seriemester i 1952. 

Dette bringer oss inn på neste fasit. Alle de avbildende spillerne har en spesifikk sportslig prestasjon til felles. Hvilken?
(OBS! Denne prestasjonen behøver ikke nødvendigvis ha blitt oppnådd i QPR - den kan også være knyttet til en klubb vedkommende har vært i før eller etter tiden hos oss)

Fasit: Alle har til felles at de på et eller annet tidspunkt i karrieren har vunnet et seriemesterskap! 

Vi kommer tilbake med utfyllende fasit og vinnere av årets julekalender så fort romjula gir tidsrom for opptelling, vurdering og kalkulering. 

Vi takker for all deltagelse og krysser fingrene for at årets julekalender har vært til både glede og fortvilelse! 

U R´sss