Av DAG HÅKON HELLEVIK

Quizredaktøren har feiret dette helt siden julaften, og kom derfor litt sent i gang med kåringen av de øvrige vinnerne. De fire trøyene vi deler ut som hovedpremier etter disse konkurransene er imidlertid nå fordelt – de går til Knut Aksnes, Terje Justnes, Magne Buset og Johanna Sunde.

Blant de tre som fikk 23 rette i julekonkurransen kårer vi Knut Aksnes som vinner! De to andre var Frode Rekve og Marius Troldmyr, men Knut var den kjappeste til å løse tie-break spørsmålet. Hva svaret på det spørsmålet var må du lese denne saken til bunns for å finne ut.

Vinneren av den andre hovedpremien ble Terje Justnes, mens Vegard Bakken Løvaas får en trøstepremie fra supporterklubbens innholdsrike lager. Begge disse to er trukket ut blant de totalt 32 deltakerne som scoret poeng i konkurransen.

Vi har også tre premievinnere etter høstsesongens nettquiz. Også her hadde vi tre på samme poengsum, og av disse vant Magne Buset loddtrekningen. Av de øvrige vinnerne fikk Johanna Sunde den andre trøya, mens Marius Troldmyr får trøstepremien. 

Sluttstillingen i nettquizen høsten 2020 ble til slutt denne:

9 poeng:        Magne Buset, Knut Aksnes og Frode Rekve.
8 poeng:         Ørjan Hestetun
7 poeng:         Morten Pedersen og Roy Hojem
6 poeng:         Marius Troldmyr , Lars Erling Næss og Knut Hauglum
5 poeng          Johanna Sunde
4 poeng:         Allan Mardal
3 poeng:         Vidar Aas og Tore Berntsen 

Det noen da kanskje fortsatt lurer på er hva som var fellesnevneren for bildene i julekalenderen. Svaret er at alle spillerne vi viste bilde av har satt transferrekord for QPR ved at de enten var vårt dyreste kjøp da de kom eller vårt mest innbringende salg da de dro. Enkelte lot seg forvirre (noe som også var hensikten) av at to spillere dukket opp i form av to forskjellige bilder på to ulike datoer. Dette var imidlertid ment som et hint. Både Chris Samba og Mark Lazarus har nemlig holdt rekorden som vår dyreste spiller på både inn- og utgående – samtidig! 

Mer om dette i neste Superhoops, hvor vi har satt opp det vi mener er oversikten over alle QPRs transferrekordholdere gjennom tidene!