Av DAG HÅKON HELLEVIK

Dermed er vi gjennom alle våre 24 julenøtter for denne gang. Vi takker for deltagelsen og håper dere har hatt en liten utfordring. Julekalenderredaksjonen tar imidlertid en feig en og inviterer innsenderne til å sjekke egne svar før vi utroper en vinner i årets konkurranse. 48 deltakere over 24 dager blir såpass mange hundre svar at vi vil gardere oss mot mulige tellefeil før vi utroper noen vinner.

Vi sitter så  langt tilbake med fire deltakere som har svart rett hver dag. Det handler om Knut Aksnes, Stein Hanstad, Allan Klo og Lars Erling Næss. Hvis noen andre mener at de også har fullt hus, så har dere fram til klokka 23.59 på 27. desember til å protestere. Dersom redaksjonen har telt feil skal dere få poengene godskrevet, men hvis det handler om emails som er blitt borte i posten så må dere finne  dere i at tapte poeng forblir tapte poeng.

Derfor drøyer det noen dager før vi kårer noen vinnere, og når vi gjør det tar vi selvsagt også tie-break-spørsmålet med i betraktningen. Men for å få uttelling her må dere ha svart på det spørsmålet vi faktisk stilte, og ikke bare på det spørsmålet noen av dere trodde at vi stilte.  Det holder altså ikke å bare ha svart at alle spillerne i årets kalender hadde landskamper mens de var i QPR, du må ha oppgitt det rette antallet landslag som er representert.

Men mer om det senere. Inntil videre, gjør en liten selvangivelse hvis du mener at vi har snytt deg for poeng, og så skal vi leke ligningskontor og gi deg det endelige oppgjøret hvis du ber om det.


Her er alle svarene på alle årets 24 oppgaver:
01 Stan Bowles
02 Les Ferdinand
03 Daniel Tozser
04 Don Givens
05 Neil Murphy
06 Mikele Leigertwood
07 Alan McDonald
08 Terry Fenwick
09 Clive Allen
10 Kaspars Gorkks
11 John Gregory
12 Danny Maddix
13 Massimo Luongo
14 Paul Jones
15 Evelyn Lintott
16 Josh Parker
17 Jamie Mackie
18 Paul Parker
19 Zesh Rehman
20 Petter Vaagan Moen
21 Richard Langley
22 Phil Parkes
23 Tony Roberts
24 Gregory Goodridge