Av DAG HÅKON HELLEVIK
 

 QPRNorwaylogo_200x197.pngFra 1. til 24. desember legger vi ut ett bilde ved midnatt, med svarfrist til midnatt samme/neste dag. Vi deler ut to premier. Den ene går til vedkommende med flest riktige svar, mens den andre trekkes blant alle deltakere som har minst ett svar riktig. Du får ett lodd per riktig svar, så det lønner seg å følge med hver dag.

Som tidligere legger vi inn et spørsmål som vil fungere som en tie-breaker dersom flere deltakere har samme antall riktige svar når vi kommer til julaften. Det lyder:

Alle de avbildende spillerne har en spesifikk sportslig prestasjon, knyttet til deres tid i QPR, til felles. Hvilken?

Send inn svaret i en separat email (ikke sammen med det daglige navnet) når du tror du vet hva vi er ute etter. Dersom det blir behov å gå til tie-break-spørsmålet for å kåre en vinner, blir vinneren den første som har sendt riktig svar. Du får imidlertid bare en sjanse.  Når du har sendt svaret ditt, har bordet fanget. Om svaret er riktig eller feil får du vite en eller annen gang etter nyttår. 

Svarene sender du på email til:         daghakon@pilzie.ch

OG - VIKTIG - Skriv JULEKALENDER i emnefeltet hver gang slik at svarene kan bli litt enklere å sortere.

Bommer du på noen navn, så ikke bli fortvilet. Julenisseredaksjonen har som aktiv målsetting at ingen skal klare 24 riktige svar i år, men da er det ekstra viktig å følge slik at du i det minste får med deg de enkle oppgavene.

Konkurransen er bare åpen for supporterklubbens medlemmer. For å kunne vinne må du ha betalt årets kontingent innen 31. desember 2019.