Cesar kommer fra Inter Milan, der han siden ankomsten i 2005 har fått 228 kamper for klubben og innkassert en rekke titler, inkludert Champions League-trofeet.

32-åringen har signert en 4-årskontrakt med QPR.

Fire keepere
Nyervervelsen innebærer at QPR nå har fire keepere i stallen. I tillegg til Robert Green, vil Brian Murphy og Radek Cerny nå få enda større grunn til å kikke dypt i gresset.
Dette bekymrer neppe Mark Hughes, som kommenterte Cesar's ankomst slik:

- Det er fantastisk at vi har klart å knytte til oss en keeper med slike kvaliteter. Jeg hadde hele tiden en plan om å knytte til meg to keepere av høy klasse. Det har vi nå fullført, og på kjøpet får vi en keeper med vinnermentalitet, sier Hughes til QPRs eget nettsted.

Merittert keeper
Cesar ble i 2009 kåret til verdens 3. beste keeper. I 2009 og 2010 ble han kåret til den beste keeperen i italienske serie A.

- Jeg valgte å gå til QPR på grunn av klubbledelsens ambisjoner. De ønsker virkelig å oppnå noe her, og jeg vil være en del av dette, sier brasilianeren.

Det hører med til historien at Cesar ikke har vært på talefot med sin tidligere klubb siden i sommer, da han ble bedt om å gå ned i lønn.

Joey Barton ut, Mbia inn?
På tampen tar vi med at Joey Barton's overgang til Olympic Marseille med stor sannsynlighet løser seg. I dag fløy han med privat jet til Sør-Frankrike for å gjennomføre den medisinske sjekken.
Samtidig spekuleres det i at midtbanespiller Stéphane Mbia kan ta turen motsatt vei.

Fredag kveld stenger høstens overgangsvindu.
Vi kan nesten ikke vente...