Det vi fikk se var gåfotball ispedd noen småpene mål...

Tony Fernandes nyavdukete klubbfly, malt i QPRs farger og oppkallt etter Alan MacDonald, hadde fraktet reiseselskapet fra Sabah på Borneo til Kota Bharu på fastlandet, en by nord i Malaysia på grensa mot Thailand. Vertskapet, Kelantan, har vunnet den malaysiske serien begge de to siste årene.

De lokale røde djevlene - for anledningen kledt i svart - ble imidlertid for lette i alle betydninger av ordet mot et QPR som heller ikke denne gangen behøvde overanstrenge seg. Kampen utviklet seg omtrent som mot Sabah for noen dager siden, med en scoring i første omgang og fire i andre.

Målene ble denne gangen levert av Shaun Wright Phillips (etter 17 minutter), Michael Harriman (53), Jamie Mackie (73), Bobby Zamora (83) og Heidar Helguson (90+2). Djibril Cissé forlot banen tidlig i første omgang med en føling av en strekk i låret, men det var i følge rapportene ikke verre enn at han er tilbake i full aktivitet om en drøy uke. Ji Sung Park satt av en eller annen grunn på benken hele kvelden.

QPR stilte fra start med Rob Green, Fabio da Silva, Anton Ferdinand, Clint Hill, Armand Traore, Samba Diakite, Hogan Ephraim, Jamie Mackie, Shaun Wright-Phillips, Adel Taarabt og Djibril Cissé.

Detaljer om innbytter har det ikke behaget qpr.co.uk å komme med, ut over at Andrew Johnson kom inn tidlig da Cissé måtte ut. Vi observerte imidlertid Max Ehmer, Michael Doughty, Matt Connolly, Nedum Onouha og Brian Murphy på banen i andre omgang, i tillegg til målscorerne Harriman, Zamora og Helguson. De eneste som spilte 90 minutter var Mackie og Ephraim. På sidelinjen sto maskoten Sparky. Jude The Cat var åpenbart ikke i troppen til Asia denne gangen.