Av STEINAR SÆTHER

Så gikk vi på trynet igjen... Sukk! Vi stilte forsterka i forhold til kampen mot Newcastle og burde ha los på en uavgjort, og la gå, vi var ikke tidsmessig så langt unna heller, men spillemessig var vi langt unna. Skuffende, skuffende, skuffende i tredje potens! Prestasjoner som dette av både Harry og spillerne, sementerer oss til nedrykksplass.

Hjemme er vi gode nok til poeng mot de aller fleste - så lenge vi ikke spiller åpningskamp, blir bortdømt eller skårer to sjølmål. Burnley på sin side er i jevnt god form for tida. To seiere og to U`er på de fire siste gjør godt i ei skranten poengkasse. Kampen for tilværelsen her nede i kvikksanda vinnes av dem med flest poeng til slutt, enkel matematikk. Burnley hadde før denne gode firekampersperioden kun en sekvens tidligere med fire U`er på fem kamper å skryte av. Legg merke til at ingen av disse kampene som har gitt poeng har vært mot lag på øvre halvdel. Den første U`en var 0-0 hjemme mot Man Utd mens stjernemannskapet surra under midten.

Danny Ings er inne i en god periode, løper og jobber og skårer mål. Media legger opp til en duell mot Austin, og det er jo forsåvidt en grei duell. Jeg er mer opptatt av at kollektivet vårt fungerer optimalt, fra Green via forsvaret til midten og framme. Det er da vi kriger best. Svikter noen, svikter nesten alle foruten Green. Krigerviljen mot Leicester var sesongens beste krigerpoeng, og det er den krigerinnsatsen vi må gjenskape mot Sean Dyche sitt mannskap. Burnley har potensiale til å rote det til for oss, det viser statistikken fra de seinere åra. Se ellers opp for Scott Arfield, en undervurdert spiller!

Tallene for denne kampen på Loftus Road er ikke så bra, 2-3-3 og 14-13. I alt har vi ni kamper i serie, Turf Moor inkludert, uten seier. Men på tross av den gode perioden akkurat nå skårer de lite, fire mål hjemme og seks nettsusere borte. Faren for poengtap er imidlertid til stede, okke som. Samtidig er Burnleys  gode periode tidsbegrensa, de er fortsatt store favoritter til nedrykk.

Fire mann kan være borte for Dyche, to helt sikkert. Ingen endringer hos oss, derfor er det helt opp til Harry hvor han vil med laguttaket. Vi har altså ikke råd til å skite i buksa på utebane, vi har definitivt ingen poeng å miste på Fort Loftus Road!

Jeg har nesten samme trua på seier i denne kampen som mot reveflokken. 2-1 eller 3-2 må være godkjent.