Av STIAN KARLSEN

Warnock hadde suksess i sin forrige periode i QPR og var manageren som fikk oss tilbake i Premier League. I januar 2012 måtte han vike plass for Mark Hughes i managerstolen, noe som av mange blir sett på som en av de største tabbene i Tony Fernandes sin tid i klubben. 

Deltid
Warnock er ansatt på deltid som rådgiver til Chris Ramsey. Ramsey sier selv at det var han som ønsket Warnock til klubben, og at de to kjenner hverandre godt fra tidligere. 

- Jeg har lenge tenkt på å få noen inn i trenerteamet. Warnock passer perfekt i denne rollen. Jeg var i samtaler med Neil da han var i Crystal Palace om å være en del av teamet hans der, så vi kjenner hverandre godt fra før av. 

Siden sist
Neil Warnock har blitt 66 år, men har ikke ligget på latsiden siden han forlot QPR i 2012. Etter at han fikk sparken av Fernandes i januar 2012 så ble han snappet opp av Leeds i februar samme år. Der ble han værende i et drøyt år som middelhavsfarer i championship. 1 april 2013 var det imidlertid slutt da laget hadde hatt en lang, dårlig periode som gjorde at de befant seg på nedre halvdel av tabellen. 

Etter at han fikk sparken i Leeds så var han ikke tilbake i manesjen igjen før Crystal Palace kom på banen i august 2014. Tony Pulis hadde overraskende trekt seg like etter sesongstart og Warnock hadde en høy stjerne på Selhurst Park fra sin første periode i klubben (2007-10)

Han fikk sparken i romjulen 2014 etter at Crystal Palace var på nedrykksplass og Alan Pardew var ledig på markedet. Etter at Warnock forlot klubben så har Crystal Palace reddet plassen og etablert seg i Premier League. Om Warnock skal ha noe av æren for det skal være usagt.

"Ferdig som manager"
Neil Warnock påstår at han er ferdig som manager på full tid. 

- Det er en ære å være tilbake her som en del av trenerteamet til Chris og på dette tidspunktet i karrieren så er det en perfekt rolle for meg. Jobbe som manager på fulltid er ikke noe for meg lenger, men hvis jeg kan hjelpe Chris og QPR i en rådgiverrolle så er det glimrende. 

Det gjenstår å se hva slags rolle Warnock får og hvilken påvirkning han vil ha på laget, men majoriteten av fans er veldig godt fornøyd med denne ansettelsen. 

Mange tror dette er begynnelsen på slutten for Chris Ramsey.