Av STEINAR SÆTHER

Så røyk håpet om et sluttspill. Æren slo ut "nødvendigheten av en seier". Når Westwood som slapp inn kampens eneste mål var vår beste, forteller det at vi ikke ville nok. I dag torsdag sier Mark Warburton at hans dager i QPR antagelig er talte etter kampen mot Swansea om 9 dager. Mange har en mening om dette, det samme har jeg, men det får være en annen diskusjon. Først tar vi mot Sheffield United fredag kveld.

Denne gang er det vi som kjemper for å avslutte med æren i behold. Mot oss skal Blades spille cup. De innehar 6. plass, og den er de ivrige på å beholde! Tidlig i sesongen så det virkelig labert ut - tap fulgte tap. At de skulle rykke ned var vanskelig å tro, og et stykke utpå høsten fikk de hjulene i gang. Kun noen få miner siden da, dermed har de spilt seg dit de befinner seg. Sander Berge, for å være litt patriotisk, har etter sin langvarige skade stått fram som en ener for laget sitt. 

Hvem som får sjansen i morgen er uvisst. Jeg mener at vi eksempelvis trygt kan stille med unge Murphy i mål. Men det er fortsatt Warburton som bestemmer! En annen som bør starte er Austin som vel må være ferdig i klubben nå...? Vi bør takke ham av med ære og det må gjøres hjemme!

Sheffield United vinner som oftest med ett mål, og jeg tror det blir greia i morgen kveld også.
Ser for meg en ganske målfattig kamp hvor gjestene vinner 1-0.