Av STEINAR SÆTHER

Det er litt ulike meninger om at vi deiser på snørra ut av ligacupen på andre forsøk. sw badge 2.pngJeg tenker at om vi skal ryke ut, er det uansett etter en bedre prestasjon enn den vi framviste mot Portsmouth. Bare glimtvis viste noen av gutta hva som bor i dem. Skuffa?Ja, men samtidig er det å forvente, for vi skal ikke kjempe i toppen denne sesongen. Snarere er en plass midt i haugen realistisk.

Nå skal vi ut på tur. Om vi reiser hjem igjen sure fra Hillsborough vil tida vise, vi skal uansett være på høyde med onsdagsuglene fra Sheffield i enkeltkamper. Det siste vi gjorde forrige sesong var å vinne 2-1 der oppe, tviler litt på at vi gjør en repriseav det nå. Uglene, med vår gamle venn Luongo i fint driv, skal på sitt beste være kapable til en plass i opprykkssona. Jeg gambla litt på at de tar plassen bak Leeds i tabelltipset mitt!

Manager Lee Bullen kan bli helt i Sheffield om han fører laget opp i PL. Forutsetningen er at han får spissene til å skåre mer enn i de første kampene. Flere av spissene har en god skåringsrate. Men det er mange gode spillere på dette nivået, fra målvakt Westwoodvia Reach, Lees, Hutchinsons, Murphy, Luongo, Bannan, Harris til Fletcher og Forestieri.

Uglene er på en 7. plass, vi er nr. 12. Alle seirene og tapene (3-0-2) har vært med ett eneste mål, det samme med avansementet i ligacupen mot Rotherham tirsdag. 1-0 kom på overtid i 2. omgang.

Det er to eller tre ugler ute med skader, vi har Amos, Cameron, Shopido og Wallace. Disse nærmer seg nå og hurra for det - de bringer både trygghet og kreativitet til laget.

Hjemmelaget har tapt kun to av de siste 16 kampene på Hillsborough, samtidig har vi innbyrdes tre seiere på rad og har skåret 9 mål på disse! Warburton taper kampene mot SW, 4 av 4 er dårlig butikk. Han tapte sist via sin managerrolle i Nottingham for dagensmanager Lee Bullen.

Jeg ser for meg at uglene tar dette hjem med ett eneste mål. 1-0 eller 2-1 virker logisk. Men igjen, jeg bommer så det hyler i gresstustene om dagen, ergo vinner vi denne 😉