At det ikke ble gjort endringer blant de 10 som spiller ute på banen etter Nottingham Forest-kampen er for meg en ørliten gåte, men Chris Ramsey hadde nok en forestilling om at ting skulle revansjeres. Keeper var byttet siden sist og Smithies skulle få sin dose av arbeid denne kvelden.

Da var det backrekke med Perch, Onuoha, Angella (kledelig bandasjert), og Konchesky. Midtbanen fikk kritikk sist, og da spesielt sentralt. Tozser og Henry fikk ny tillit, med Chery og Phillips på sidene og Luongo spilte i 10´er rollen bak Charlie Austin igjen.

Stygg skade
Bortelagets Tommy Spurr måtte ta telling med skade allerede etter 2 minutters spill. Skaden var såpass alvorlig at det gikk over fem minutter før spillet var i gang igjen, men heldigvis så det ut til at det, etter forholdene, gikk bra med backen. Kjedelig for Blackburn og miste en av sine beste menn så tidlig, men det påvirket ikke spillet deres inevneverdig grad.

Dette skulle bli en svært tassen omgang av QPR denne onsdagen.

Alex Smithies som kom inn for Røde Robert (Green) på lørdag  virket usikker det drøye kvarteret han da spilte. Dette inntrykket ble ikke bedre da kvarteret av dette oppgjøret var spilt. Et innlegg etter frispark kommer på bakre stolpe, Smithies kløner det til og ballen havner hos Duffy som enkelt kan sette inn ledelse til bortelaget. Smithies mener at dette var angrep på keeper og snakker på seg et gult kort i etterkant av scoringen. TV-bildene viser at han neppe hadde noen god sak. Alex Smithies har hatt trasig start på karrieren @ Loftus Road.

Blackburn kjører kampen de første ti minuttene etter scoringen også. Rhodes er nær ved å doble etter at Onuoha sklir, men avslutningen hans går på utsiden. QPR jobber seg noe inn i matchen den siste halvdelen av omgangen, men skuddforsøkene til Henry og Austin blir knapt noe mer enn for halvsjanser å regne.

Store sjanser
Nærmest før pausen kom Chery på overtid da Austin fant hodet hans inne i boksen, men avslutningen fra fem meter gikk over tverrliggeren. Det var bortelaget og Rhodes som var nærmest scoring, etter over fem minutter,  på overtid av omgangen. Denne gangen gjorde Smithies en fremragende jobb og hindret 0-2 på strålende vis.

I den første omgangen var det sentralt på midten mye sviktet og da ble langballer løsningen. Noe hverken spillestil eller spillerne i QPR trives særlig godt med. Tozser og Henry sammen på banen begynner å ligne krise lang vei.

Ingen endringer i pausen og kjapp utligning
Publikum hadde knapt rukket å sette seg, eller kommet over sjokket etter at det ikke ble utført bytter i pausen, da Charlie Austin brakte balanse i regnskapet i det første spilleminuttet. Han ble ikke kreditert scoringen, men ingen tvil om at det var han som rundet keeper og fikk avsluttet fra skrått hold. Henley er den uheldige som setter ballen i eget mål og blir kreditert for det.

QPR styrer showet nå
Etter scoringen er det bare QPR det dreier seg om, og etter 55 minutter så skulle man hatt straffe. At ballen treffer hånden til en Blackburn-spiller er det overhodet ingen tvil om, og det er nesten ufattelig at dommer og hans assistenter ikke oppfatter dette. Spillet går videre. Med bitter smak i munnen.

Ut av det blå
1-2 kommer ut av ingenting. Langt utspill fra keeper, stuss, dribling og avslutning av Rhodes. Onuoha skal ha sin dose av kred for den scoringen for forsvarspillet ved den anledningen er i beste fall hårreisende.

Da ble det jaggu stille på Loftus Road igjen...

Return of the Mackie
67 minutter spilt og Ramsey gjør sin første, og kveldens eneste, endring. Det blir Chery som må ut og inn kommer en spillesugen Jamie Mackie som har vært ute en stund med skade. Etter at Blackburn var best etter at de tok ledelsen så ville Ramsey nå ha friske bein for å skape liv i matchen.

Han fikk svaret han var ute etter.

Onuoha-revansj
Vår kaptein var svak på 1-2 scoringen og hadde tydelig bestemt seg for å gjøre opp for fadesen. Han raget høyest i feltet og stanget kraftfullt inn 2-2 etter corner og innlegg fra Tozser. Den smakte det nok fugl av for (fly)kapteinen.QPR kjørte på videre og både Luongo (skuslet bort en stor mulighet ved å vær uegoistisk) samt Austin hadde gode posisjoner og brukbare forsøk uten å lykkes. Deretter jevnet det seg ut mot slutten og uavgjort 2-2 ble tilslutt helt greit.

Det ble en frustrerende aften nok en gang på Loftus Road. Man skal kunne forvente så mye mer av dette laget.
Midtbanen fungerer dårlig og Ramsey ser ikke ut til å ha de evnene til å kunne løse problemet. Åpenbart så slet Tozser og Henry denne kvelden også uten at det ble gjort grep fra benken for å løse opp floken. Han hadde alternativer og midtbanen skrek etter spillere som Doughty, Gladwin og Faurlin
Nå venter to tøffe på bortebane mot Hull og Fulham. Krysser fingra for at det blir endringer allerede da.

QPR-Blackburn 2-2 (0-1)