Fotball er rare greier. Fra bekymring og dårlige forestillinger så snur alt i løpet av en snau uke. Nå skinner sola og QPR viser et toppnivå som er en opprykkskandidat verdig. Mot Hull var vi nemlig i lange perioder knallgode.

Michael Beale gjorde ingen endringer på laget som slo Watford på lørdag. Det var det da heller ingen grunn til. De elleve som spilte den kampen dro med seg en feit dos av god selvtillit inn i dette oppgjøret.

Dieng
Laird - Dickie - Dunne - Paal
Johansen - Field - Dozzell
Willock - Dykes - Chair

Den første omgangen må ha fortonet seg som et aldri så lite mareritt for ex.ranger Matt Ingram, som voktet buret til Hull. QPR gikk ut med en intensitet på samme nivå som i lørdagens seier mot Watford. Da får de fleste lag trøbbel mot våre gutter...

1-0, 10 minutter
QPR var i en god periode, og vant de fleste duellene. Stefan Johansen gikk foran som det perfekte eksempelet. Han gikk i duell på midtbanen og vant ballen ved å "pirke" den frem til Ilias Chair. Resten av magien kreerte Chair selv. Forserte inn i banen fra venstre og skrudde ballen, helt utagbart og vakkert, opp i lengste hjørnet fra 20 meter.

2-0, 15 minutter
QPR kjørte matchen fullstendig. Ballen ble spredt utpå venstresiden til Paal, og QPR fylte opp med folk i "boksen". Innlegget er nydelig og Stefan er centimeter fra å rekke ballen, men Laird følger opp og kan enkelt styre inn to måls ledelse til våre gutter.

QPR spilte festfotball og Loftus Road svarte med skikkelig trøkk fra sidelinjen. Flotte scoringer og herlig innsatsvilje i alle ledd.

Det skulle jevne seg litt ut i andre halvdel av den første omgangen, men QPR skulle få kjenne på enda en nettkjenning før hvilen.

3-0, 40 minutter
3-0 var ikke så ulik den første scoringen. Igjen så kommer scoringen som et resultat av en aggresiv vardøværing og en enkeltmannsprestasjon i verdensklasse. Stefan vinner en duell midt på Hull sin banehalvdel og pirker ballen videre til Willock. Willock drar seg i skuddposisjon og curler ballen ned i Ingram sitt venstre hjørne som den største selvfølgelighet. 3-0!!!
Ledelsen stod seg fint til pause. Dette var en nydelig omgang. Hull var ikke dårlige, det var QPR som var på dem overalt og i tillegg viste effektivitet foran mål. Deilig!

Godt vi har spillere som er effektive, for syv minutter etter hvilen så kommer vår akilleshæl til syne. Ilias Chair vinner ballen inne i 16-meteren til Hull og ballen havner, litt tilfeldig, hos Lyndon Dykes på fem meter. Han har all verdens av tid og kan styre inn 4-0 enkelt, men vår foretrukne spiss presterer og sette ballen utenfor. En gylden mulighet til å bygge selvtillit endte opp i motsatt ende av skalaen.

Dykes ble da også byttet ut etter 70 minutter til fordel for Kakay. Beale gjorde totalt fire bytter i løpet fra 52-80 minutter. Først gikk Chris Willock av banen og ble erstattet av Tyler Roberts, Stefan Johansen gikk av banen sammen med Dykes og ble erstattet av Adomah og tilslutt, etter 80 minutter, kom Sinclair Armstrong på banen for Ilias Chair.

Den andre omgangen var det ikke festspill som var i sentrum. Her skulle tre poeng kontrolleres inn og gjerne med å holde nullen bakover. Det endte med et baklengsmål i det 85 minuttet.

En lang ball i bakrom på en litt brokete forsvarslinje sørget for at Tyler Smith var alene med Dieng. Han gjorde ingen feil og satte ballen sikkert under vår sisteskanse. Forsvarslinja var som sagt ikke den beste, men det stinket offside. Reprisen viser nok likevel at dommeren muligens har sin avgjørelse i behold. 3-1.
QPR var aldri i nærheten av truet på å gi bort poeng, men litt surt uansett.

Vi får glede oss over en fantastisk førsteomgang og at vi faktisk er inne topp 6 i skrivende stund. Det hadde vi ikke trodd for kun få dager siden! Deilig.

Det er fristende å si at Stefan Johansen sin forvandling er mye av årsaken til denne plutselige oppturen. Stefan har i alle fall vært strålende de to siste kampene, kjempet fra boks til boks og vært et konstant uromoment for motstander. I tillegg har han oppholdt seg mer i 16-meteren til motstander disse to kampene enn resten av 2022 tilsammen. Herlig Stefan!

QPR-Hull 3-1 (3-0)
Chair (11), Laird (15), Willock (40), Smith (80)