Av STIAN KARLSEN

Legenden Kevin Gallen står med 366 kamper og 90 scoringer for QPR. Når man i tillegg er en lokal gutt så blir man fansens store yndling. Kevin debuterte som 18-åring i QPR-trøya, og den første sesongen (1994/95) spilte han med Sir Les Ferdinand på topp, med stor suksess, for Superhoops. Han er fremdeles aktiv fotballspiller på nivå 9 i England for Aylesbury, og han har vært trener i ungdomsakademiet til QPR. Han har et ekstremt stort hjerte for klubben og følger laget med argusøyne.

Nå har han fått sin egen spalte i Brent & Kilburn Times og vi har oversatt spalten i sin helhet.

Kevin Gallen:
Jeg har vært på hver eneste kamp på Loftus Road denne sesongen og kan helt ærlig si at det finnes ingen klubb som QPR.

Trenerrolle
Det har vært rykter om at jeg skal inn i en trenerrolle i klubben, men jeg kan kan ikke si annet enn jeg allerede har sagt: jeg ville være utrolig glad for å komme tilbake, men jeg har ikke hørt noe enda, og jeg har ikke snakket med Harry Redknapp.
Vi får bare vente å se hva som skjer. Jeg var der for en tid tilbake som trener, og jeg savner det. Jeg har jobbet i andre klubber siden, men det blir selvsagt ikke det samme.

Fra kritikk til optimisme
Forrige sesong var jeg kritisk til QPR, som mange andre fans, men når du ser hva Harry har gjort denne sesongen og bare "mistet" fire poeng så kan man ikke si annet enn at dette har vært en fantastisk start for oss. Spesielt har de to siste forestillingene vært oppmuntrende. Det sies at betegnelsen på ett godt lag er når de vinner uten og spille godt. Det er en sannhet som gjenspeiler seg i alle ligaer over hele verden.

Vinger
Vi har hatt et par skader på våre vinger, Junior Hoilett og Matt Phillips, og jeg tror det har hatt innvirkning på at vi ikke har imponert mer. Du kunne tydelig se forskjellen Junior utgjorde da ham kom på mot Barnsley på lørdag. Han tok ballen med ut bredt, utfordret backene og fikk ballen inn i boksen. Der har vi Charlie Austin som kan omsette innleggene i scoringer.

Målmaskinen-Charlie Austin
Charlie får mange av sine scoringer etter innlegg fra kanten, så viktigheten av vinger som leverer gode innlegg er vesentlig. Charlie har den evnen til å bedømme innleggets bane og være på riktig sted til riktig tid - det er en meget god evne å ha.
Det er mye likt hvordan jeg selv var, selv om jeg likte bedre ballen på bakken, og at Charlie er en mer typisk målscorer enn jeg var. Charlie liker også å få ballen i beina, og jeg kan se at han bare vil bli bedre for oss. Han vil få mer mål denne sesongen, men vi behøver Phillips og Hoilett friske for å assistere ham.

Forvandlingen
Tilbake i juli var både jeg og majoriteten av fansen skeptinske fordi vi fremdeles hadde de samme spillerne som brydde seg null om klubben. Harry har heldigvis skipet dem ut og fått inn typer som gir 100% hver eneste uke. De er alle bra karakterer, men først og fremst så de veldig gode fotballspillere. 
I øyeblikket gir vi alle lag trøbbel, og selv om mange godord har blitt sagt om forsvaret og keeperen, fortjent nok, så må midtbanen få sin del av æren. Du vinner ikke fotballkamper uten å ta vare på ballen, og det har gutta på midtbanen gjort fremragende.

U R'sss