Av DAG HÅKON HELLEVIK

Morsomt, ikke sant? Vi håper virkelig at han fortsatt er god, men det er ingen tvil om at for de norskspråklige har Angel Rangel lenge vært et av de beste navnene i engelsk fotball.

Spanjolen spilte i starten av sin karriere for en rekke klubber i de lavere divisjonene i hjemlandet, og ble hentet til England da Roberto Martinez skulle løfte waliserne opp fra liganivå tre i 2007/08. Han har vært der siden, i League One, Championship og i Premier League, og har spilt i alt 370 kamper for Swansea. Han har en bred erfaring som McLaren håper vil hjelpe å stabilisere et QPR med ganske mange ferske fjes i oppstillingene.

Angel Rangel er uten kontrakt og kan derfor signeres utenfor vinduet. Han er faktisk en fast signering, ikke et lån, men kontrakten løper bare til 13. januar. Innen den tid har han rukket å bli 36 år, men innen den tid har vi forhåpentligvis også både Darnell Furlong og Grant Hall tilbake i stallen.

Hva lånevinduet angår løper det fortsatt til slutten av måneden. Innen den tid bør vi aller helst ha fått tak i en spiss eller to, for det er helt åpenbart der fremme vårt største problem ligger. Skulle McLaren ønske å styrke både angrepsspillet og kvoten for navn som lukter svidd, så kan Wigans Josh Windass være et alternativ. Han har faktisk vært linket til QPR. Eventuelt, hvis man ønsker enda mer defensiv soliditet, hva med belgiske Mark de Man?