Av STIAN KARLSEN

Ryktet har svirret i flere uker allerede, men nå har det kommet noe konkret ut av forhandlingene. Cardiff-manager Ole Gunnar Solskjær bekrefter at klubbene har kommet til enighet om en overgangssum.

- Det er opp til Steven selv og avgjøre dette nå. Fristelsen med Premier League gjør at det nok er for mye og håpe på at han blir værende hos oss

Rio Ferdinand
Redknapp melder at Rio Ferdinand er så godt som klar for QPR, og at det kun er hans jobb for BBC  under VM som gjør at kontrakten ennå ikke er underskrevet.

- Rio er enig om en avtale, og vi håper at avtalen blir undertegnet så fort VM er over. Jeg kan ikke se at det skulle by på noen problemer, så jeg vil bli svært glad dersom vi får sluttført dette raskest mulig. Hans erfaring og kvalitet vil gi hele denne klubben ett stort løft

Mediene har versert rundt at styret har blandet seg inn i denne overgangen, og at Tony Fernandes vil unngå signeringer av "over-the-top"-spillere på astronomiske lønninger. Det blir spennende å se hva som blir utgangen av denne overgangen.

Zamora på lavbudsjett?
Bobby Zamora skal ha blitt tilbudt ny kontrakt, men skulle han takke ja så må han tåle et kraftig lønnskutt. Zamora er tilbudt ca £15000 i uka, noe som utgjør cirka en fjerdedel av lønna han har mottatt de siste to årene.

U R'sss