Vi startet med den samme lagoppstillingen vi supportere har lagt vårt hat mot. Nemlig 4-5-1. Her startet vi med Robert Green bak firerrekken Assou-Ekotto, Hill, Dunne og Simpson. Veldig standard.

På sentral midtbane fant vi Jenas, Barton og Carroll, mens vingene var O’Neil og mannen som skulle spille mot sitt tidligere lag, nemlig Matty Phillips.

På topp var goalgetteren vår Austin alene på topp.

Elendig førsteomgang
Første omgangen var et stort gjesp. Det var veldig lite som skjedde. Det lille som skjedde var i Blackpools favør. Vi var late, initiativløse, upresise og svært lite som klaffet vår vei.

Gary O’Neil holdte på å gå på en skikkelig smell da han sentret tilbake til Assou-Ekotto, som var definisjonen av halvhjertet. Vi slapp med skrekken.

Enveiskjøring
Andre omgangen var vår. Vi var utvilsomt det beste laget og vi presset noe inni granskauen med tidligere Blackpoolspilleren Matty Phillips. Han sto for mesteparten av vårt spill.

Vi hadde, dog, en forferdelig pasning fra Tom Carroll som gjorde at de kom alene med keeperen, men litt upresist spill gjorde at vi slapp unna den lille stormen som kom.

Til slutt klarte vi å stikke hull på byllen. Blackpools keeper, Gilks, blir presset noe voldsomt, og måker ballen svakt ut. Jermaine Jenas får den rett på seg og slipper ballen til Phillips som fyrer ballen inn i en Blackpool stopper. Ballen prellet av forsvarene og føyk inn bak en sjanseløs Gilks.

Skotten vår, Phillips, kom til flere sjanser i hele omgangen hvor han blant annet ble spilt alene igjennom av Barton. Han kom også til en sjanse hvor han skar inn i forsvaret som en varm kniv igjennom smør og banket den svakt på Gilks.

Så kom nummer to. Matty Phillips ble lekkert spilt ut på kanten etter et veggspill. Han curler det lekkert over på pannebrasken til den høytflyvende goalgetteren Charlie Austin. Han klarer, rett og slett, ikke å slutte å skåre.

På slutten var det lite som skjedde. Blackpool hadde et lite overtak, men kom seg til få sjanser. Vi kontrollerte inn slutten og fikk enda en smultring i målprotokollen. Vi begynner å nærme oss clean sheet rekord. Vi tar en MEGET sterk seier i Blackpool med hele 0-2.

Blackpool – QPR 0-2 (0-0)
Mål: Phillips(61), Austin(73)

Start: Green; Simpson, Dunne, Hill (Onouha 45’), Assou-Ekotto, Phillips, Carroll, O’Neil (Kranjcar 54’), Barton, Jenas (Henry 84’), Austin.
Ubenyttede innbyttere: Murphy; Traore, Chevanton, Hoilett.

Dommer: Stuart Attwell

Tilskuere: 13,822