Til spissens forsvar må det selvsagt nevnes at Johnson har gått skadd siden hjemmekampen mot Chelsea i september 2012. Derfor smakte sannsynligvis scoringen mot tyrkiske Besiktas særdeles godt for 32-åringen.

Sesongens første scoring
Kampens eneste mål kom i det 66. minutt. Hoilett, som gjorde en solid kamp, fikk sendt et innlegg mot bakre stolpe, der Bobby Zamora headet ballen på tvers av mål mot Johnson, som stupheadet ballen bak Besiktas keeper. Et flott mål, for øvrig QPRs første i sesongoppkjøringen.

QPR kjørte deler av 1. omgang, og David Hoilett hadde et par målsjanser tidlig i kampen. Onuoha hadde en fin heading etter halvtimen, men ballen ville ikke i nettet.

Kveldens motstander endte på 3. plass i tyrkisk toppserie forrige sesong, og representerte dermed god matching for QPR. Lørdag venter betydelig tøffere motstand mot italienske Udinese. Klubben tok en sterk 5. plass i serie A sist sesong.

Skader?
For øvrig var det interessant å konstatere at Loïc Remy, Jamie Mackie, Stephane Mbia og Armand Traore sto over kveldens kamp p.g.a. skader.

Sistnevntes skadehistorikk tilsier litt av hvert. At de tre andre var på "skadelista" kan imidlertid skyldes at andre klubber lukter på Remy, Mackie og Mbia, og at QPR ikke ønsker å risikere reelle skader som kan spolere eventuelle overganger.

Fakta
QPR - Besiktas 1-0 (0-0) (kampen ble spilt i Østerrike)
Mål: Q: Johnson 65

QPR: Murphy, Suk-Young, Hill (C.), Onuoha, Simpson, Hoilett, Derry, Granero, Wright-Phillips, Zamora, Johnson.
Innbyttere: Jenas, Faurling, Park, Shariff, Sutherland for Derry, Granero, Wright-Phillips, Zamora, Johnson.