Ingen store overraskelser i laguttaket til Redknapp denne gangen.
En skadefri Barton erstattet Vargas som måtte kaste inn håndkleet på grunn av fødsel, og Onuoha erstattet den andre chileneren Isla på sin høyreback.
Barton tok kapteinsansvar for QPR i sitt comeback på sin gamle hjemmebane.

Newcastle innledet best
Newcastle var det førende laget i innledningen, og skaffet seg flere muligheter via dødballer. Newcastle spilte meget god fotball og QPR hadde mer enn nok med å forsvare seg. Toneangivende for hjemmelaget var Ryan Taylor som stod bak mange dødballer og flere farligheter for Newcastle.

Austin en trussel
Utover i den første omgangen så kom QPR mer med i kampen uten at laget skapte store sjanser. Charlie Austin viste igje at ha  er lagets beste offensive våpen, men siktet var ikke finstilt for dagen og det bel bare nesten. Leroy Fer kunne fått straffespark da han gikk overende i 16-meteren til Newcastle etter halvtimen spilt, me dommeren vinket spillet videre. QPR kom nærmest ved Dunne rett før pause da en presis Barton-dødball traff hodet til den aldrende midtstopperen. Tim Krul var med på notene og fikk slått ballen over mål. 0-0 til pause

Sandro skadet
Newcstle var det beste laget også etter pausen. Tidlig i omgangen så det ut til at Sandro pådro seg nok en skade. Det første byttet til Redknapp ble tvunget frem etter at timen
var spilt og Kranjcar erstatter Sandro. QPR fikk sin beste periode av kampen etter at Kranjcar kom på banen. Både Austin og Zamora kom til et par brukbare avslutninger med hodet uten at Krul i Newcastle-målet var betydelig stresset. QPR så komfortable ut og man turde å tro på at ett poeng skulle komme med hjem til London fra en vanskelig bortematch.

Avgjørelsen
Sissoko bestemte seg for å svgjøre oppgjøret med drøye ti minutter igjen på matchuret. Han løp inn fra venstrekanten og fikk en perfekt pasning fra Shola Ameobi. En perfekt førstetouch fikk ham i skuddposisjon og skuddet nede i Robert Green sitt lengste hjørne var utagbart for QPR sin nummer 1. Det ble dessverre avgjørende for hele kampen. QPR hadde lite å svare med og kampen endte 1-0 til hjemmelaget som tok sin femte strake seier. Pokker!

QPR: Green, Onuoha, Caulker, Dunne, Yun, Barton, Henry(82), Sandro(61), Fer, Zamora, Austin.