QPR har ingen god statistikk å denne dagen. Det så lenge ut til at vi skulle pynte på dette, men to minutter på overtid så gjorde Ipswich en komplett snuoperasjon fra 0-1 til 2-1.

QPR stilte med nøyaktig samme elleve mann som spilte mot Bristol City sist. Ingen Charlie Austin på grunn av skade, noe som fort holder ham ute av spill i hele høytiden.

Avgjort to minutter på overtid
Chambers gjorde QPR-dagen passe miserabel da han kom umarkert inn i feltet på bakre stolpe etter 92 spilte minutter. Han møtte innlegget til Sears perfekt og headet inn 2-1 til Ipswich.

Opp med mentaliteten!
Jimmy Floyd Hasselbaink sa etter matchen at han var strålende fornøyd med lagets innsats frem til det sto 20 minutter igjen på kampuret. Det hadde han all mulig grunn til, for frem til da hadde QPR vært solide og ledet kampen 1-0.

- Vi må forbedre mentaliteten vår, og da spesielt de siste 20 minuttene. Jeg var strålende fornøyd med 75% av kampen, nå blir vår målsetning og holde 100%. Vi trenger å forandre strukturen, måten vi tenker på og måten vi angriper tingene i sluttfasen.

0-0 til pause?
Det var svært nær at det ble 0-0 til pause igjen mot Ipswich. Tre minutter på overtid i den første omgangen ble det likevel en ende på den langvarige måltørken i våre førsteomganger. Etter nesten 500 minutter uten hverken baklengs eller mål (vi snakker kun om førsteomganger) så dukket Hoilett opp på Leroy Fer sitt innlegg og satte inn sitt andre mål på like mange kamper.

Fer nektet
Leroy Fer ga målgivende på scoringen som ga ledelse og var svært nær ved å øke QPR ledelsen et sykke ut i andre omgang. Gerken i målet til Ipswich gjorde en strålende redning og det skulle vise seg å være starten på hele snuoperasjonen for hjemmelaget.

Leroy Fer kunne avgjort matchen

Etter 77 minutter utlignet Douglas på noe som kan kalles et brassespark, og kvarteret senere var QPR et slagent lag etter at Chambers hadde satt inn nådestøtet.

Jevnt
Kampen sett under ett var helt jevn. QPR var godt organisert og scoret på et veldig gunstig tidspunkt, og var nærmere 2-0 enn utligning før kampen snudde det siste kvarteret. VI kan godt kalle dette uflaks, men sannheten er at vi ikke er bedre enn tabellposisjonen tilsier for øyeblikket. Vi har ikke den nødvendige flyten for å kunne blande oss inn på øvre halvdel for øyeblikket. Jimmy Floyd Hasselbaink gikk på sitt første nederlag som QPR-manager, og trenger tid til å bygge det laget han ønsker. 2015/16 blir mest sannsynlig en sesong med opp og nedturer uten den helt store spenningen. Vi er en middelhavsfarer i denne divisjonen, og det er stor sannsynlighet for at vi forblir det resten av sesongen.

VI må nok svelge en stor dose tålmodighetsmedisin før vi kan oppleve spenning slik vi har hatt nesten hver sesong de siste årene.