Ainsworth gjorde en endring på laguttaket siden kampen mot Birmingham. Sinclair-Armstrong var henvist til benken og Chris Willock fikk sjansen fra start denne gangen. 3-4-2-1 med Smyth og Paal som vingbacker og en trebackslinje med Cook, Fox og Kakay. Field og Dozzell med defensivt ansvar på midten, Chair og Willock i friere roller. Lyndon Dykes på topp.

Kampen hadde knapt begynt på Loftus Road da Morgan Fox måtte forlate banen med skade. Jake Clarke-Salter erstattet ham.

Selve kampen startet jevnspilt og Coventry hadde ingen planer om å legge seg bakpå for å sikre seg ett poeng på bortebane. Åpent og fartsfylt fra start, og det var QPR som skulle få kampens første store målsjanse.

Etter 16 minutter så er det Kenneth Paal som gjør en god jobb fra sin venstrekant. Han slår et innlegg med høyrefoten som finner Dykes på 8 meter. Headingen er også god, men redningen til Ben Wilson i Coventry-buret er strålende. Kun en corner ble utbyttet.

Det neste kvarteret går mest ut på å være frustrert over dømmingen. Gjentatte tøffe taklinger og trøyeholding mot våre gutter skaffet oss noen skarve frispark. Sannheten er at minst et par gule kort burde vært delt ut og hjemmepublikummet uttrykte tydelig sin misnøye med dommer Tom Nield.

38 minutter var spilt når Coventry får en gylden mulighet da Simms blir spilt gjennm på høyresiden. Cook gjør en strålende innsats og liggende på bakken nekter han spissen å få avgårde en avslutning ved å pirke ballen til corner.

QPR er hakket vassere enn Coventry i avslutningen av omgangen, men det blir ikke flere målsjanser og lagene går til pause med 0-0. Ikke en omgang for de spesielle historiebøkene dette...

Simms får den første muligheten tidlig i den andre omgangen. Denne gangen får han avsluttet alene med Begovic, men avslutningen er puslete og enkel keepermat.

Coventry tar ledelsen etter 55 minutters spill. Kakay lager et unødvendig frispark 15 meter inn på vår halvdel. Da Silva slår frisparket knallhardt inn i feltet, treffer en Coventry-spiller som utilsiktet får målgivende da Simms plukker den opp rett foran mål og banker ballen i nettmaskene.

Tilfeldigheter som gjør at det blir mål, men lager man nok unødvebdige dødballer så blir man tilslutt straffet for det.

Fem minutter senere er det duket for 0-2. Kontring som ender med at Gooden skyter i sin egen spiller. Returen plukket Eckles opp og skyter fra 18 meter, via Kakay og midt i mål bak en utmanøvrert Begovic.

Sinclair-Armstrong kommer inn Willock før spillet settes i gang igjen. Han bruker umiddelbart farten sin til å komme først på en ball inne i 16-meteren etter at kommunikasjonen mellom keeper Wilson og forsvarer er noe nølende. Det ender med at at Wilson klipper ned Armstrong i noe som ser ut til å være et soleklart straffespark. Dommer Neild peker på femmeteren og dømmer utspark til Coventry!!! Herlig dømt...

Da blir det aldri kamp igjen. 68 minutter da Coventry kjører kontra ned på høyresiden. Innlegget slås perfekt bak forsvaret og Simmes møter perfekt foran mål og setter sin andre for dagen. 0-3 med en halv omgang igjen å spille.

Da har man seriøst mest lyst til å finne på noe annet. “Det er i motbakke det går oppover” sies det.

Slutten av oppgjøret er helt intetsigende, med unntak av scoringen til toppscorer Paal i det siste ordinære spilleminuttet. Scoringen var flott den. Armstrong spiller vegg med Smyth på høyre og kommer seg til dørlinjen og slår etter boka 45 grader ut i feltet. Paal timer løpet perfekt og banker den i mål fra 10 meter.

1-3 er bedre enn 0-3, men likevel en mager trøst.

QPR-Coventry 1-3 (0-0)
Mål: Simms (55,68), Eckles (60) Paal (90)