Av DAG HÅKON HELLEVIK

Programmet for helgen ser slik ut:

Fredag klokken 13:45 har vi en omvisning på Fullers bryggeri i Chiswick i London. 

Her er vi nå 13 påmeldte, og omvisningen er dermed utsolgt.

Hovedattraksjonen er kampen mellom QPR og Bristol City lørdag klokken 15.00. De som ønsker det, kan bestille kampbillett gjennom supporterklubben. Du kan velge mellom Upper Loft (kortside) og South Africa Road (langside) Billettene deles ut på årsmøtet.

Også disse påmeldingene skal gå via Lars – qprbilletter@odemark.no

Vær obs på at selv om supporterklubbens frist er 1. november, så starter vi bestillingene straks QPR har lagt kampen ut for salg. Bestill derfor tidligere enn dette hvis du kan, da blir det lettere for oss å sette de norske sammen på ønsket seksjon. Lars sender ut info om betaling når din bestilling blir bekreftet. (Hvis du har Vipps, så legg gjerne telefonnummeret ved bestillingen)

Supporterklubbens årsmøte finner sted i underetasjen på The Green Pub i krysset Uxbridge Road / Wood Lane lørdag klokken 11.00.  

Møt opp presis! Vi har dette lokalet for oss selv til klokken 1300. Supporterklubbens medlemmer får to gratis drikkebonger til bruk i baren.

Meld dere på hos Kåre Svang:  qprkaare@hotmail.com

Det er lov å komme på årsmøtet uanmeldt, men det er lettere for oss å arrangere dersom alle som har tenkt å komme gir beskjed på forhånd. Det er dessuten også lov å ha med seg gjester hvis de oppfører seg pent. Disse må imidlertid betale drinkene sine selv.