Av DAG HÅKON HELLEVIK

Tiden for arrangementet nærmer seg. Til tross for at SkySports i sin tid lovet en avklaring omkring TV-kampene i løpet av første halvdel av september har dette fortsatt ikke skjedd. Vi planlegger likevel for at kampen skal gå til oppsatt tid, lørdag klokka 15:00.

Vi håper likevel at flest mulig har anledning til å komme til byen allerede fredag. Vi legger nemlig opp til et felles besøk på Fullers bryggeri i Chiswick i London fredag klokken 14:00. Vi får en omvisning som tar ca. 1 time 45 min. og vi lærer om bryggeprosessen fra mesk til fat, og alt imellom. Vi vil få se bryggemetodene og viktigst av alt, vi får smake på hele utvalget av Fullers øl. 

NB: Omvisningen koster kr. 335,- pr. pers og har 18 års aldersgrense!

Meld dere på til Lars – qprbilletter@odemark.no

Årsmøtet finner sted i underetasjen på The Green pub i krysset Uxbridge Road / Wood Lane lørdag klokken 11.00. Vi har dette lokalet for oss selv til klokken 1300.

Kampen blir med stor sannsynlighet ikke flyttet til mandag ettersom dette er siste serierunde før en landskamppause. Blir den flyttet til fredag eller søndag vil vi kunne holde årsmøte som planlagt lørdag klokken 11:00, eventuelt med en fellestur til en kamp i de lavere divisjonene klokken 15:00.