Inngangen til denne matchen var relativt enkel. Fullt fokus, ingen kamper i championship er enkle. På tribunen hadde 4000 tilskuere tatt den timeslange reisen fra London for å støtte våre menn.

Steinar slet med tekniske utfordringer i dag, derav ingen forhåndsanalyse av kampen. For de som er nysgjerrige så hadde han troen, og tipset gikk på at vi skulle vinne bataljen 2-1.

To endringer i laget siden seieren mot Blackburn i midtuken. Stefan Johansen var tilbake etter suspensjon og Charlie Austin startet på topp. Willock og Dozzell startet på benken.
Formasjonen var offensiv nok i 3-4-1-2. QPR stilte med følgende spillere: Dieng, Barbet, Dunne, Dickie, Adomah, McCallum, Ball, Johansen, Chair, Dykes og Austin.

Første omgang
Allerede i det tredje spilleminuttet kom det en skikkelig vekker på at man måtte være fullt skjerpet. Corner fra Peterborough blir headet inn i det lengste hjørnet til Dieng, men heldigvis hadde linjemannen hevet flagget for offside.

Etter en litt treg start så kom QPR-maskineriet etterhvert i gang. Stefan begynte å styre matchen. Etter 13 minutter skulle McCallum trolig hatt straffe da han lurte sin back og ble felt bakfra rett innenfor 16-meteren. Dommeren hadde garantert blåst frispark utenfor, men lot fløyta være i fred denne gangen.

Risiko, som vanlig
QPR har blitt kjent for sin offensive innstilling og at kampene stort sett har over gjennomsnittet underholdningsverdi. Det er selvsagt ikke bare fordeler ved dette og spillestilen innebærer en ganske stor grad av risiko. Det var også tilfellet denne ettermiddagen. Peterborough var villig til å angripe når sjansen bød seg, og skapte halvfarligheter på overganger ved et par anledninger.

Etter at ingen av lagene klarte å produsere målsjanser som er verdt å nevne så skulle QPR få en enorm sjanse etter 38 minutter.

Utgangspunktet var egentlig ikke all verden, da Chair fikk skutt ganske svakt fra 25 meter. Posh-keeper Cornell fomler og må gi retur i farlig rom, noe Dykes lukter og kommer først på. Cornell rydder opp i egen feil og redder, men må igjen gi retur på nytt. Denne gangen havner ballen hos Austin skrått fra 5 meter, som banker ballen utenfor i ufattelig god posisjon.

Peterborough fikk sin beste sjanse etter 42 minutter da Grant skrudde et skuddforsøk fra 25 meter centimeter utenfor stolpen. Dieng var dekket og aldri i nærheten av å ta skuddet dersom det hadde gått innenfor.

0-0 til pause og ikke all verden av sjanser. Likevel en ganske så severdig omgang krydret med noen detaljer.

Energisk start
Ingen av lagene gjorde bytter i pausen.

Det skulle bli en ganske heftig start på omgangen. QPR gikk rett i strupen og presset hjemmelaget etter avspark. Etter et par minutter så kontrer Peterborough med mange mann, og ballen blir tredd inn bak våre backer. Seny Dieng gjør en kjempemanøver og får slått ballen i trygt område. QPR kontrer tilbake og ender opp med å vinne en corner fra venstresiden. Ilias Chair tar corneren innoverskrudd. Ballen går direkte inn i mål uten at noen er borti ballen og QPR tar ledelsen etter 50 minutter. Deilig og befriende.

Så var det å holde på en ledelse da...

1-1, Burrows
Peterborough legger press på oss umiddelbart etter scoringen. Vi virker tilfreds med å ha tatt ledelsen, og slipper oss ned et hakk. Det gjør man ikke ustraffet i denne divisjonen.

Etter 56 minutter får Peterborough spille ball i vår boks. Ballen ender på 16 meteren og det blir skutt. En blokk ender opp med retur ut på vår høyreside, hvor kun Burrows står. Han får en enkel oppgave alene med Dieng og scorer fra kloss hold i det lengste hjørnet. Lagene var igjen like langt.

Kampen hadde tatt fyr...

Frem og tilbake
Etter scoringen gjør Warburton sitt første bytte da Amos kommer inn for Ball etter 59 minutter. Umiddelbart etter byttet blir QPR kontret på igjen.
Igjen spilles ballen langs bakken bak våre backer. Denne gangen kommer ikke Dieng ut og ballen havner hos Kanu som setter ballen i nettveggen fra veldig god posisjon. QPR heldige ved den anledningen.

QPR legger etter dette godt press på Peterborough. De neste 10 minuttene inneholder en annulert scoring, en god volleymulighet fra Dykes og en brukbar heading fra Dunne. Vi jakter scoringen som gir tre poeng.

Austin ut, Gray inn
Halvveis i omgangen går Charlie Austin ut og Andre Gray kommer inn. Nye friske bein på topp trengtes.

Gray involverer seg umiddelbart og kommer balnt annet til en skuddsjanse i liggende posisjon uten å får skikkelig klem på avslutningen. Etter en hektisk innledning på omgangen så roer det seg noe ned, og det er tydelig mange slitne spillere på banen. Det er QPR som styrer ballbesittelsen, mens hjemmelaget hele tiden lukter på kontringsmulighetene.

Etter 80 minutter får de muligheten da Taylor "stjeler" ballen fra Dunne og setter fart mot Dieng. Han skyter fra 16 meter og Dieng strekker seg mot sin venstreside og får slått ballen ut. Peterborough er først på returen, men den blåses langt over mål.

Warburton gjør sitt tredje bytte for kvelden da Willock kommer inn for McCallum etter 82 minutter.

Peterborough øyner seier
Hjemmelaget er tydelig inspirert over at de skaper målsjansene, og tar også initiativet spillemessig mot slutten av oppgjøret. QPR virker ufokuserte og gir dem plass nok til å kunne avgjøre, men det mangler litt på presisjonen.

Inn i overtiden angriper QPR med mange mann. Som tidligere i matchen benytter Peterborough muligheten til å kjøre kontra når de vinner ballen. Dembele blir tredd gjennom og vinner løpsduellen med Dunne. Hardt presset får han skutt via høyrebeinet til Dieng og ballen triller inn i hjørnet. Peterborough vinner kampen 2-1.

Naivitet
QPR faller for eget grep. Det er greit at vi ønsker å spille offensiv og attraktiv fotball, men man kan ikke sende "alle mann i angrep" på overtid. Da blir man straffet  i denne divisjonen mot de aller fleste lag.. Spesielt på bortebane mot lag som er godt forberedt på hva de møter. Det var hjemmelaget denne gangen. All kred til Peterborough som gjorde det meste riktig denne ettermiddagen, men Warburton bør ha en "plan B" for nå makter han ikke gjøre endringer som reduserer risikoen for å bli kontret i senk.

Det var nettopp det som skjedde. Vår trebackslinje spriker i alle retninger når det kjøres mot oss, og de blit tvunget til å gjøre valg som innebærer stor risiko da det ikke finnes et fnugg av sikkerhet dersom de "bommer". Ett poeng borte mot Peterborough hadde vi levd helt fint med. Nå sitter vi tomhendte igjen...

Peterborough-QPR 2-1 (0-0)
Chair (50), Burrows (56), Dembele (90+2)