Etter forrige helgs nederlag mot Leeds, gjorde QPR-sjef Mark Warburton fire endringer i sin startellever når Middlesbrough kom på besøk.

Skader på både keeper Liam Kelly og Toni Leistner gjorde at disse to ikke kunne spille, mens Jordan Hugill ble benket og Angel Rangel var helt ute av troppen denne gangen. Inn i laget kom Joe Lumley, Geoff Cameron, Todd Kane og Luke Amos.

QPR spilte i en 3-5-1-1-formasjon og laget ble som følger;
 Lumley; Hall (kaptein), Cameron, Lee Wallace; Kane, Amos, Dom Ball, Eze, Ryan Manning; Ilias Chair; Wells.

Boro jaktet sin tredje trepoenger for sesongen å kjemper dermed om å overleve i divisjonen. De startet da også best i dette oppgjøret. I det andre spilleminuttet fikk Daniel Ayala et mål annullert for offside etter et frispark.

Bare to minutter senere satte Wallace inn en avgjørende takling på Assombalonga i 16-meteren akkurat når han skulle skyte. Boro ropte på straffe, men ble ikke hørt.

Det tok tid for å komme i gang, men skapte kampens til da beste sjanse etter 19 minutter. Manning og Wells kombinerte fint på venstresiden, og førstnevnte la en perfekt ball til Amos. Skuddforsøket hans gikk like til høyre for stolpen.

0-1, Assombalonga
Den første scoringen kom i det 23. minutt, ordet var bortelaget som skulle ta ledelsen. Howson la en krossball fra høyre og Assombalonga kastet seg foran sin markør og fikk hodet på ballen. Headingen fra seks meter gikk via gresset og inn i Lumley sitt høyre hjørne.

1-1, Nahki Wells
Gjestenes ledelse varte bare to minutter etter strålende QPR-spill.

Manning dro seg inn i straffefeltet og inviterte til vegg med Chair. Veggen endte hos Wells, ikke Manning, som plutselig var alene med Darren Randolph i Middlesbrough-målet. Han satte ballen iskaldt mellom bena på keeperen og lagene var like langt.

2-1, Selvmål Howsen
QPR jaget etter scoringen og ni minutter før pause var det nært. Eze med et frispark og avslutning av Manning med hodet,  men Randolph kastet seg til venstre og plukket frem en strålende redning.

QPR kulle likevel får med seg ledelsen til garderobepraten.

Eze, denne gang med hjørnespark fra venstre, fant en umarkert Hall i feltet rett før hvilen. Headingen gikk via Howson i mål. Litt klønete kommunikasjon mellom keeper og Howson, men mål er som kjent mål!

Likt som i den første omgangen tok det QPR litt tid å i gang i den andre omgangen. Boro truet først og mest etter pausen. Ryan Manning hadde en god mulighet etter timen spilt da han prøvde venstrebeinet fra 16 meter. Bra trøkk i avslutningen, men dessverre midt på mål og keeper fikk klarert.

Etter 62 minutter gjorde Warburton et dobbeltbytte. Hugill og Scowen kom inn for Chair og Amos.

Assombalonga var et konstant uromoment for QPR-forsvaret og fikk minuttet etter en god mulighet til å utligne. Han dro seg forbi Hall og avsluttet like utenfor stanga. Noen få minutter senere fikk han revansje.

2-2, Assombalonga
QPR forsvarte seg brukbart, men hadde lite å stille opp med når Nahki Wells sendte et tilbakespill fra venstrekanten som et gjennomspill til Assombalonga. Lumley rykket ut, men den rutinerte spissen leste situasjonen og chippet ballen enkelt over og inn i det tomme buret. Nedtur…

Etter utligningen var kampen åpen, med QPR som det beste laget. Ingen av lagene klarte å presse inn den avgjørende scoringen og etter fire tillleggsminutter så var kampen over. Det endte med poengdeling og 2-2 på Kiyan Prince Foundation Stadium.

Skuffende
2-2 mot en skadeskutt dumpekandidat på hjemmebane er uansett skuffende greier. Dette er kamper som må vinnes dersom vi skal forbli et lag som er nærmere playoff enn nedrykk. Nå står godbitene i kø etter landslagspausen. Fulham på Craven Cottage, Forest på KPFS og Derby på Pride Park før vi går inn i desember. Vi har alle muligheter for å plassere oss i en behagelig situasjon før julestria. Hallelujah!

QPR-Middlesbrough 2-2 (2-1)
Assombalonga (23,69), Wells (25), Howson (selvmål, 44)