Av STEINAR SÆTHER

Å begynne med borteseier over pottemakerne 2-1 var en veldig velkommen gave til oss supportere. Hud bad.png  Dere som så kampen beskrev den som en god kamp og at vi vant fortjent. Leste meg kun gjennom StokeOnTrentNews underveis, og der var depresjonen et faktum. Knapt en spiller var verdt luselønna si, manager Jones det samme. Kanskje det ene henger sammen med det andre.

Terrierne fra Huddersfield klarte forrige sesong ikke målet, det å holde seg i Premier League. Lysta og viljen til å rykke direkte opp igjen er derfor sterkt til stede. Men om de innehar kvaliteten til å omstille seg tilbake til Championship-fotball er et annetspørsmål.

Det har skjedd ting i Huddersfield også, dog ikke på samme nivå som hos oss. Manager Jan Siewert er "bare" nesten ny ettersom han blei henta inn 15 serierunder før sesongslutt - med kun ett bortepoeng som resultat på sine 8 kamper vekk fra eget hundehus. Terriernevar altså for små i det ypperste selskap uansett styrende person.

Siewert si spillergruppe ser på papiret ganske ålreit ut når en slår sammen gammelt og nytt. Målvaktene er alle unge, fra 20 til 23 år, Grabara som slapp inn to mot Derby i åpningskampen er 21. Forsvaret er jeg litt skeptisk til enda. Her fins det folk somElphick og Chalobah (kom i går fredag), men også et par nye tyskere og to fra øst-Europa + en afrikaner. På midten ser det bedre ut med kjenninger som Bacuna, van La Parra, O`Brien, Kachunga og Hogg. Noen ukjente her også, utover det. Spisser: Her er det istarten Aheame-Grant som leder showet, han skåra  da også mot geitebukkene for ei uke sida. Quaner og Mbenza ser ut til å være valgene ved siden av ham, om da ikke Kachunga får en spissrolle etter behov.

I treningskampene har de møtt brukbar motstand uten å tape. 3-2-0 sier tallene, hvor Hamburger SV er slått i Tyskland, og en U hjemme mot Montpellier duger også.

Vi har ofte klart oss godt hjemme på Loftus Road mot disse terrierne. Hvordan vil vi klare oss på Kiyan Prince Foundation Stadium? Banen er som vi veit nå oppkalt etter 15-åringen ved samme navn som så tragisk blei knivstukket til døde 🙁 Antagelig blir det en form for markering i dag foran tv-kameraene - for vi kan se kampen på Viasat 2 - JIPPI!

Kan være at vi gjentar suksessen fra forrige lørdag og vinner 2-1 igjen. Ja, la oss hedre Kiyan Prince ved å vinne i dag! Gleder meg uansett til å se gutta igjen, nye som gamle.

Come on U R`ssssss!