Av STIAN KARLSEN

Joe Lumley og Jake Mulraney er de siste tilvekstene på utlånslisten til Chris Ramsey. 

Keeper Lumley lånes ut til Stevenage for å sannsynigvis være backup for en annen gammel QPR-kjenning, Chris Day. Day (nå 40 år) spilte i QPR i fire sesonger i starten av årtusenet. Lånet av Lumley er på en måned. 

Jake Mulraney har også gått til League Two på en måneds avtale. Dagenham & Redbridge er klubben. Mulraney er en 19-årig midtbanespiller som enda ikke har debutert for A-laget. 

Michael Doughty signerte torsdag en 3-årskontrakt med QPR. 22-åringen har vært i QPR i åtte år, spilte tre kamper i Premier League i fjor. Til tross for at han har vært i QPR siden han var 14 år har han kun spilt åtte kamper for QPR. I løpet av de siste fem årene har Doughty vært på utlån til både Woking, Crawley Town, Aldershot Town, St. Johnstone, Stevenage og Gillingham. Midtbanespilleren har også tre aldersbestemte landskamper for Wales.

Andre utleide spillere:
Michael Harriman - Wycombe Wanderers (League Two)
Låneavtale strekker seg til januar 2016
Harriman spiller fast for Wycombe i League Two og har i stor grad overbevist fra sin høyreback-posisjon. 
11 kamper og 3 mål har det blitt på 22-åringen hittil 

Nicholas Hamalainen - Dagenham & Redbridge (League Two)
Låneavtale til 10 oktober
QPR og Finlands U18/19-spiller har vært i Dagenham siden august. Midtbane/forsvarsspilleren har fått to opptredener. En i ligacupen og en i ligaen. Om avtalen forlenges er foreløbig uklart. 

Darnell Furlong - Northampton (League Two)
Låneavtale til 11 november. 
19-åringen har spilt 5 kamper for Northampton etter overgangen. Høyrebacken er fremdeles ubeseiret i The Cobblers-trøye og man kan anta at manager Chris Wilder er fornøyd med innsatsen. 

Steven Caulker - Southampton (Premier League)
Sesonglangt lån
Caulker sliter med tillit i Southampton. Hittil har det kun blitt én kamp i ligaen og tre i europaligaen på midtstopperen. Tendensen er likevel nedadgående siden alle disse kampene var i august. Det kan virke som om Ronald Koeman ikke er veldig begeistret og lar ham falle ned på prioriteringslisten. Kan det i tillegg være noen utenomsportslige problemer for 23-åringen? Ryktene vil ha det til det...

Oskar Gobern - Doncaster (League One)
Låneavtale til 4 januar 2016
Oscar Gobern har fått fire matcher for Doncaster etter at avtalen kom på plass 1 september. Disse har endt uten trepoengere. De siste tre kampene har han ikke figurert i Paul Dickov sin startoppstilling. 

Tyler Blackwood - Newport (League two)
28 dagers nødlån
Har spilt tre kamper siden overgangen som ble en realitet i midten av forrige måned. Fikk er drømmedebut da han banket inn vinnermålet mot Carlisle etter syv minutter som innbytter. Kampen endte 1-0 til Newport. Det er foreløbig den eneste scoringen hans og laget har heller ikke vunnet siden den gang.