Av STIAN KARLSEN

Queens Park Rangers FC er en fotballklubb med rike tradisjoner etablert i 1882. Bedriften er inne i en stor omstruktureringsfase (ganske langvarig sådan) og søker i den forbindelse en manager med gode lederegenskaper og en egen evne til å kunne foreta nødvendige taktiske grep. 

Jobben krever høy faglig kompetanse, men erfaring fra tidligere vil bli vektlagt og kan veie opp for manglende formell utdanning. Vi søker en blid, utadvendt, analytisk trollmann som kan forvandle en spillergruppe fra middelmådigheter til stjerner i løpet av en kort periode. 

Vi tilbyr
En hektisk hverdag i et (godt?) arbeidsmiljø. Litt avhengig av hvem du er så vil du være Likestilt, eller underordnet bedriftens sportsdirektøR (leS: Ferdinand). Dine arbeidsoppgaver vil være motivator for gruppen samt være bedriftens ansikt utad. Du kan også bli involvert i laguttak og kampledelse. (igjen litt avhengig av hvem du er...) 

Vi kan også tilby hets og høylydte diskusjoner fra grupperinger, som av en eller annen årsak, følger bedriften tett på daglig basis. Det må påberegnes endel 
ukurante arbeidstider og da spesielt tirsdagskvelder og helger. Dersom suksess oppnåes (Premier League) så reduseres kveldsjobbing på tirsdager betraktelig. 

Du må ha et navn!
I tillegg til å oppfylle disse kravene så må du i ha et "navn". Navnet bør være Tim (Sherwood), Paul (Clement), Ian (Holloway), Steve (Cotteril) eller Karl (Robinson) 

Søknadsfrist snarest!
For ytterligere informasjon eller spm. om stillingen kan du henvende deg på Twitter, Instagram eller Facebook (søk Tony Fernandes) 

Fra spøk til revolver
Tim Sherwood er i skrivende stund favoritt til å overta jobben, i alle fall hvis man skal tro på bookmakere. Her er hvordan de rangerer de ulike alternativene: 

Sherwood 1,40
Clement 2,75
Holloway 5,0
Cotteril 14
Robinson 16
Freedman 16
Ainsworth 25

Se oppdaterte odds her!