NB!
Vi har 3 billetter er på Upper Loft (kortside, hjemmefans). Merk at disse plassene er av typen "restricted view", noe som innebærer at en mindre del av banen ikke vil være synlig herfra. Plassene er samlet, men kan også selges enkeltvis.

Du som har anledning til å bestille en alenetur på hel volley har dermed muligheten for å få oppleve vårt neste nabooppgjør, en kamp som garantert vil gå for fulle hus og med stormende jubel.
Og hvis du har penger til overs når julestria er unnagjort kan det hende vi kan skaffe deg noen billetter i januar eller februar også.

Billetter til Upper Loft bestilles fra alla-k@online.no, (Allan Klo) som vil være ved stadion i timene før kampen. Billettene selges til pålydende pris.

Sesongbilletter
Alle andelslagets billetter til og med kampen mot Manchester United 18. desember er nå bortbestilt, men vi har fortsatt to ledige plasser til Sunderland-kampen 21. desember. Er du interessert, kontakt klubbleder Kåre Svang på qprkaare@hotmail.com.

De store kampene mot Everton, Liverpool, Arsenal og Tottenham i mars og april er også utsolgt fra vår side.
Det ser imidlertid ut som om andelseierne er litt mindre interesserte i oppgjørene mot Norwich, Wigan, Wolves og Fulham i januar og februar. Hvis vi får billetter til alment salg blant medlemmene til disse oppgjørene, vil det bli offentliggjort fortløpende i november og desember. Så følg med på qpr.no!

En annen sak er at det antakelig også er litt lettere å få billetter også gjennom QPR i London til akkurat disse kampene. Får du ikke tak i billett gjennom oss, er det fullt mulig å bestille ved hjelp av «lånte» medlemsnumre fra andre i den norske supporterklubben.
Hvordan det kan gjøres, kan du lese om under fanen Reiser/Billetter på denne siden.