Hvis noen er i stand til å ta en tur til London på hel volley midt i uka og på svært kort varsel, kan supporterklubben friste med 1 billett til hjemmekampen mot Sunderland onsdag 21. desember.

Litt mer tid har du på deg hvis du ønsker å feire nyttår i London og samtidig se Norwich på Loftus Road. Den kampen går mandag 2. januar. Her har vi 2 ledige billetter.

Alle våre plasser til hjemmeoppgjøret mot Wigan 21. januar er opptatt, men vi har hele 7 billetter ledige til kampen mot Wolverhampton lørdag 4. februar.
Billettene kommer fra supporterklubbens sesongkortprosjekt. Vi har faste plasser på hovedtribunen, South Africa Road stand.

Samtlige billetter vil bli solgt etter først-til-mølla-prinsippet. Sunderland-billetten koster 370 kroner, mens billettene til kampene mot Norwich og Wolverhampton koster 285 kroner per stykk.

Vi gjør oppmerksom på at alle bestillinger regnes som bindende 1 måned før kampdato. Hvis du avbestiller senere enn dette vil supporterklubben bistå med å selge de aktuelle billettene videre. Lykkes vi ikke med dette er du likevel pliktig til å betale.

Er du interessert, kontakt Dag Håkon Hellevik på følgende e-postadresse: daghakon@online.no.