Av STIAN KARLSEN

Leroy Fer kom til QPR fra Norwich før 2013/14. Da hadde han vært med på nedrykk for Norwich fra Premier League. Nedrykk ble det også med QPR den kommende sesongen og nederlenderen ble igjen linket bort til Premier League før sesongen 2015/16. 

Ble med ned
Han ble ikke solgt sommeren 2105/16. En uinspirert og smådaff nederlender fikk først 19 kamper for QPR i championship før han gikk videre på lån til Swansea i januarvinduet. Han imponerte såpass på sine 11 opptredener for Swansea at manager Guidolin ville ha ham med videre. 

Leroy Fer fikk totalt 50 kamper for QPR og scoret 8 mål. 

Han kom til QPR for £8 millioner og forlater nå QPR for litt under halvparten (3,5) 

£5,5-6 mill fot Phillips?
Matthew Phillips er også signert tilbake til Premier League og WBA. Medsinsk test og personlige betingelser er nå på plass. Summen klubbene er enige om skal ligge rundt £5,5-6 millioner. Phillips kom fra Blackpool i 2013 og har spilt 90 kamper og scoret 14 mål for oss. Vi signerte ham for omtrent samme sum som vi nå får tilbake. 

Vi ønsker begge to lykke til i Premier League!

Kantspiller?
Dette må sies å være god business for to spillere som ønsket seg vekk fra klubben, men etterlater seg også litt hodebry for Jimmy Floyd Hasselbaink. Nå som Junior Hoilett også er "free agent" så begynner det å bli syltynt med kantspillere i troppen. 

En ny kantspiller blir neste overgang? (hvis ikke Darren Pratley kommer...) 

Nå gjelder det bare at Sandro presterer å bestå en medisinsk sjekk, i en eller annen klubb, så er de totale lønnskostnadene i QPR nede på et fornuftig nivå. 

U R´sss