Av STIAN KARLSEN

Raheem Sterling gikk til Liverpool i 2010. Han kostet £600 000, en sum som kunne stige til £5 mill. etter hva spilleren presterte. Det er grunn til å tro at disse kravene i avtalen er innfridd. 

20% av videresalg
I tillegg inneholdt avtalen en klausul på 20% av en videresalgssum. Da passer det egentlig helt perfekt at Sterling har presset på hva han kan for å forlate merseyside-klubben denne våren og sommeren. Når Manchester City nå betaler rekordsummen £44 mill (+5 mill. i prestasjonsrelaterte klausuler) så betyr det at QPR har gjort sitt beste salg noensinne. Og det av en spiller som aldri har spilt førstelagsfotball i klubben. 

Til sammenligning fikk vi £12 mill. for Chris Samba og £8 mill. for Loic Remy, men dette er spillere som har kostet klubben eventyrlige summer i utgangspunktet. Raheem er en gullgruve sett med QPR-øyne, og det kan vi takke et gufs fra fortiden for. (Gianni Paladini) 

Ciao!

Nedum tar kapteinsbindet
Chris Ramsey har valgt sin kaptein, og valget hylles av de aller fleste som står klubben nær. Nedum Onuoha har vist gode holdninger både på og utenfor banen den tiden han har vært i klubben. Som midtstopper er han fremdeles ung med sine 28 år og han fremstår moden både på banen og i media. Et bedre valg finnes nok ikke i dagens tropp. La oss håpe han også vokser sportslig på det ansvaret som tynger ved å bære kapteinsbindet.  

Charlie Austin
Ryktene florerer fremdeles, men det begynner faktisk å ligne tenkelig at Charlie Austin spiller championship fra 8 august., og da for QPR.
Er det lov til å drømme at han banker oss til topps i divisjonen i løpet av de fire første kampene, for så å forsvinne til Premier League i nærheten av deadline-day?
Det ser faktisk ut til at akkurat det kan være en mulighet, selv om ryktene fremdeles florerer rundt hans navn.

Drømmescenariet til undertegnede er altså at han forlater QPR på toppen av tabellen og som toppscorer i championship etter fire runder, og forlater et lag stinn av selvtillit. Gjør ingenting om han blir værende utover dette heller, men det er enkelt å oppsummere med at championship er hakket under både kvaliteten og ambisjonene til Charlie Austin. Vi unner ham spill i Premier League, men sier ikke nei takk dersom han kan bidra for oss også...

Vi tar gjerne flere dager og uker med slike oppløftende nyheter!

U R´sss