Av STEINAR SÆTHER

Endelig satt`n! 1-0 over Wigan er akkurat det vi trengte for å puste litt lettere. Å starte med nysigneringene Hemed og Wells var et lykkelig valg med tanke på skåringen, men ikke bare det, det bragte positiv energi inn i laget. At vi ikke blir kåra til verdensmestere enda er helt greit, for det var vi ikke.

Tilbake i ligacupen. Litt overraskende at vi nagla Peterborough så tidlig i kampen og gikk videre med 2-0 i forrige runde. Uansett, nå kommer Bristol Rovers på en lynvisitt. Røverne fra nivået under har hatt en trasig start på sesongen de også, som oss har de 1-0-4 på de fem første kampene. Tapene har ikke vært av det stygge slaget, målforskjellen er 5-8 totalt.

Peterborough, Accrington Stanley, Portsmouth og Southend har alle beseira røverne med ett eneste mål, akkurat det samme som de i sin eneste seier slo Wild Thing og Wycombe med. For å få lov til å reise til Loftus Road måtte de slå ut Crawley Town, også det med ett mål (2-1).

Bristol sin (for øyeblikket) nest beste klubb har hatt mange forbindelser med QPR på både manager- og spillersiden. Altfor mange navn å huske, men Holloway og G Francis er de mest kjente. Ingen eks`er der for øyeblikket, og få spillere har et navn som har blitt lagt merke til fra før. Blant disse få er Liam Sercombe og Chris Lines. Manager er Darrell Clarke.

Opptil 5 mann kan være ute for Clarke, blant dem to forsvarere som har spilt alle kampene hittil. McClaren lar kanskje noen få hvile av de vanlige, men vi så sist at han satser på cupen, og han må gjerne bruke dette til å samkjøre midtbanen, for denne lagdelen hangler foreløpig. En forventer mer derfra, for vi veit hva de kan. Furlong er ute enda, Hall er tett på, Smyth har vært småskada en periode og har derfor ikke spilt.

Lite å hente fra statistikken. Vi har ikke møtt røverne siden 1980 - som var det året jeg blei konfirmert, for å sette det i perspektiv. Hva så med McClaren? Jo, han pleier å sende lagene sine til tredje runde. Når vi sender godtgående Peterborough hjem med uforretta sak, bør vi gjøre det samme med en motstander i andre enden av tabellen. Kan det ende 2-1?