Av STEINAR SÆTHER

forest-badge.jpgSom Stian skriver i sammendraget av kampen mot Fulham, "dette oppsummerer sesongen så langt". Tidlig ledelse ga håp igjen(!) - som slukna utover i kampen. Når vi slipper inn i snitt to mål i hver kamp, må vi slite ekstra for poengene. Fredag burde vi skåra minst ett mål til før en eventuell redusering kom, men sånn blei det ikke. Surt men sant! 

Skogvokterne var på en femteplass foran denne serierunden. 8-5-3 og 20-13 er ganske solid og kan tyde på alvorlige hensikter i opprykkskampen. Innafor de fire nest beste er et mulig scenario. Hjemme på City Ground har laget spilt inn 13 poeng ut i fra tallene 4-1-2, som er helt flott. Vi har som kjent 3-3-3 og 17-18. Om vi ser vekk fra underholdningsverdien, foretrekker de fleste Forest sin statistikk. Dog imponerer bortetallene deres ennå mer. De er 4-4-1 og 11-8 mot våre 4-0-4 og 10-14.

Formen hos lagene er nå temmelig ulik. Skogvokterne har 2-1-0 på de tre siste, vi har 0-2-3 de siste fem. 

Franske Samba står de fleste kampene i mål, mens Worral og vår gamle helt Jack Robinson spiller det meste i forsvaret. Robinson har vært god i høst! På midten spiller fem mann mer enn alle andre: Watson, Cash, Ameobi, Silva og Adomah. Sistnevnte har skåra mot oss før, han... Fremst dreier det meste seg om Grabban. 

Manager Lamouchi har ei spillergruppe som har slitt med småskader hele høsten, og det gjør prestasjon og plassering et ekstra nivå opp. Til onsdagens kamp er det tvil rundt flere spillere, mens to eller tre ventes tilbake. Warburton savner fortsatt Barbet og Kelly, dog er Cameron tilbake.

Baklengs, ja. Vi har sluppet inn to (eller flere) forbanna mål i ni kamper etter hverandre nå, sist det skjedde var i 1951! Vi er også det eneste laget i de fire divisjonene som i høst ikke har prestert en smultring! Så tusen takk til spissene og Eze som har skåra tredje mest i Championship så langt. Love U all 🙂 

Hva en trur og hva en forventer... Håpet er at det snur nå, og det er fullt mulig, vi snakker jo Championship. Jeg ser nok for meg tap 1-2, men blir ikke sjokkert over verken det ene eller andre. God tv-kamp!