Vi må nok bare bite det i oss...

Brentford er et mer stabilt lag enn oss og kommer høyst sannsynlig til å ende opp over oss på tabellen. Forskjellen denne kvelden var likevel av det minimale slaget, og litt flyt så hadde vi kunne stukket av med minst ett og muligens alle tre poengene.

Det var usikkerhetsmomenter i lagoppstillingen til Warburton. Spesielt i midtforsvaret var det mange spørsmålstegn. Masterson, Dickie og Barbet ble alle «sjekket ut» i timene før match. At Dieng startet i mål var ingen overraskelse, og det var gledelig å se at både Dickie og Barbet var klare når oppgjøret skulle sparkes i gang. Som sidebacker hadde de fått med seg Kane og Hamalainen, så forsvaret så på papiret ganske greit ut.

Barbet var kaptein denne gangen i fraværet av Cameron. På midten var det nemlig Ball og Carroll med defensivt ansvar denne gangen i sjefens 4-2-3-1. De tre foran dem var Chair, Bright Osayi-Samuel og Willock. Lyndon Dykes fikk tillit på topp igjen.

Hedret Maradona før kamp
Før kampstart ble ikonet Diego Maradona hedret med ett minutts stillhet. Den karismatiske argentinske magikeren har gitt mange av oss noen av de deiligste fotballminnene vi har. RIP.

Med kampen vel i gang så var det QPR som så mest inspirert ut. Det så lovende ut i ganske nøyaktig 14 minutter da Janelt ladet venstrefoten fra 20 meter og satte en markkryper ned i Dieng sitt venstre hjørne. 1-0 Brentford var mot spillets gang.

Dieng feil og utligning
QPR virket noe rystet etter scoringen og Brentford presset høyt. Etter 19 minutter så skulle vi se at Seny Dieng også har menneskelige trekk med ballen i beina. Hittil har han sett bunnsolid ut når han har blitt involvert med ball, men denne gangen ble han for nonchalant. Marcondes snapper pasningen hans og kommer så og si alene gjennom. Dieng rydder opp sin egen feil og redder skuddet.

Etter 26 minutter skulle vi endelig få se litt magi og jaggu endte det ikke opp med Lyndon Dykes sin første scoring i åpent spill etter å ha satt fire straffespark hittil.

Æren må han dele mye med Bright Osayi-Samuel som gjør et herlig stykke forarbeid. Han henter en defensiv klarering langt nede på egen halvdel og setter nesa direkte fremover. D er det ikke mange som henger med...

Godt inne på halvdelen til Brentford slår han innlegget «blindt» bak Brentford-forvaret og Lyndon Dykes aniker seg lengst frem i bakkant og får til en deilig avslutning fra 14 meter som keeper Raya er sjanseløs på. Flott scoring og ikke minst viktig for Dykes å få en åpning på scoringskontoen i spill.

Rødt kort dommer!
QPR er gode i 1 omgang. Dykes blir spilt gjennom etter 39 minutter og har kursen for å komme alene mot Raya. Inn fra venstre kommer danske Sørensen som bruker solid kraft på å skubbe ham overende på 16-meters streken.

Litt tur så hadde det blitt straffe og rødt kort, men det hele endte med firpark og gult kort til dansken. Det er definitivt rødt kort i regelboka når Dykes går i bakken som sistemann og det blåses for forseelsen.

Frisparket setter Barbet noen centimeter utenfor i nettveggen etter at ballen har vært innom Brentford-muren. Barbet nærmer seg på dødball og mulig hadde QPR ledet matchen dersom den ikke hadde gått via muren.

1-1 til pause. God omgang av våre gutter.

Tyngre
Brentford-manager Thomas Frank hadde tydelig sett samme som oss, og var ikke helt fornøyd. Han gjorde to bytter i pausen.

QPR startet bra også etter pausen og Chris Willock ypper seg tidlig i omgangen uten at det lykkes 100%. Brentford-maskineriet begynner å male og vi får en vekker da toppscorer Ivan Toney setter ballen bak DIeng etter 55 minutter. Linjemannen gjør heldigvis jobben sin og scoringen annuleres for offside.

Vinnermålet
Etter 64 minutter så kommer kampens siste scoring. Det er, ikke overraskende, Ivan Toney som header ballen i mål. Igjen slipper vi inn mål på dødball, denne gangen fra et frispark på hjørnet av 16 meteren. Ivan Toney rister av seg Hamalainen på første stolpe og kommer først på innlegget. Utagbart for Dieng fra fem meter.

Den må Hamalainen ta litt kritikk på...

Jakt og rødt kort
QPR starter jakten på utligningen, men klarer ikke skape store sjanser etter scoringen. Brentford kommer nært 3-1 da Kane banker til etter 70 minutter fra 14 meter. Ballen går via ryggen til en oppofrende Todd Kane og til corner. Viktig klarering av Kane.

Etter 83 minutter blir samme Kane utvist etter to gule kort. Det siste kortet er greit, Kane ser litt sliten ut og er sen i taklingen. Med gult kort fra kvarteret tidligere så ble det en tidlig dusj, og kampen var i realiteten kjørt.

Det blir ingen flere scoringer og vi taper for naboen, erkerivalen og «lillebror» nok en gang. Surt, for denne kampen var egentlig godt håndtverk. Føles veldig urettferdig at vi avslutter med 10 mot 11 da vi strengt tatt burde spilt 11 mot 10 i over en omgang.

Gledelig at Lyndon Dykes får sitt første mål i åpent spill. VI kan håpe på at det er ketchupflaska som løsner. Den store forskjellen på lagene er nemlig at Brentford har en spiss som scorer mye mål. Vi skulle så gjerne hatt en Ivan Toney...

Brentford-QPR 2-1 (1-1)