Av STEINAR SÆTHER

Fra gåsehud over lekkert og effektivt angrepsspill til mer usikre bevegelser i sofaen, da 3-0 blei til 3-2 over Luton. Millwall_FC_logo.png En herlig start på kampen hvor alle tre målene kom samt to avslutninger i metallet - for så at Lumley mista konsentrasjonen, og det andre var ei heller noe som står skrevet med gullskrift i læreboka. Men lag i medgang har ofte hellet på sin side.

Millwall, eller løvene, fra sørsida av  Themsen, kan bli vårt neste byttedyr. Vi reiser dit lørdag ved middagstider med et godt håp om nye poeng. Løvene til manager Nei Harris har starta sesongen med 2-3-2 og 5-9, altså ikke så publikumsvennlig som en del andre lag - deriblant våre gode venner fra KPFS. Eks`en vår Mattieu Smith har skåra to ganger på disse sju oppgjørene, som er omtrent på nivået hans hos oss. 

De to seirene har begge vært 1-0 hjemme på The Den, og det over så gode lag som Preston og Sheffield Wednesday. Det er altså så langt hjemme løveflokken tar sine bytter. 0-4 borte for et Fulham som har fått opp tempoet, imponerer ikke like mye. 

Bialkowski har stått i seks av sju kamper. Foran ham i forsvaret har tre spillere spilt alle kampene, Romeo, Cooper og Wallace. På midten har Leonard, Mahoney og Thompson gjort det samme, og i front Smith og Bradshaw. Ikke de mest spennende spillerne i championship han har å råde over, Harris, men de biter altså fra seg som et lag. Nei, de rykker ikke opp og de vil ikke være i nærheten av opprykkssona. Imidlertid skal de være gode nok til å holde nedrykksspøkelset unna.

Kun ei løve er opplyst å være skada nå mens tre andre visstnok er klare for spill etter blåmerker av ymse (pote-)slag. Vi savner fortsatt Osayi-Samuel og Wallace, men nå er Rangel klar igjen, sies det.

Kampene disse lagene ender ofte med uavgjort. På de ti siste har det endt 2-6-2 uansett bane og turnering. Dog har løvene 2-4-0 på oss hjemme siden 1990, som også tilsier at vi ikke møtes så veldig ofte. Vi har da vært i Premièr League, kremt-kremt!

Vinner vi vår fjerde kamp på rad, tru? Det kan godt hende vi gjør, vi er gode nok, men altså, hver kamp lever sitt eget liv. Jeg trur mer på at vi spiller oss fram til enda en uavgjort. Mine tips er 0-0 eller 1-1. Erketypiske resultater for dette nivået - og kanskje det ikke blir så mange sjanser i kampen heller...? Men intenst blir det!