Av STEINAR SÆTHER

Endelig var det (foreløpig) stopp på vår elendige september, og traktorgutta reiste hjem kun et hederlig tap. En god Bialkowski hindra mer jubel fra tribunene på Loftus Road, og vi var litt heldige som unngikk ei skåring på overtid. Så en fullt fortjent seier kunne endt med U. Forrige sesong kunne det blitt med den U`en. 

Millwall med vår og Holloways gamle venn Neil Harris som styringssjef, har samme målforskjell som oss (8-7) men 5 poeng mindre etter 1-2-3 totalt. Men så få kamper inn i sesongen skal det ikke mer enn et par seiere eller tap til før tabellposisjonene endres stort. Seieren kom rett før landslagspausa og var av den fine sorten, hele 4-0 over et mindre godtgående Norwich på The Den. Ellers har Millwall tapt med ett mål for lag over seg på tabellen.

Sommerens vindu var aktivt for Harris` sin del, mange ut og mange inn. De tre mest meritterte som kom inn er Wallace, Saville og Tunnicliffe - uten at London blei rysta av den grunn. Til nå har sjefen starta med nesten den samme elleveren i alle kampene i sitt 4-4-2. Han har faktisk kun bytta ut og inn spisser under kampene. 

Foran kveldens flomlyskamp sliter fortsatt våre to midtstoppere, Lynch og Ward, med skader. De er ikke i nærheten engang! Mackie fikk seg en smell lørdag, han ventes imidlertid tilbake allerede nå. Men kanskje vil det være lurt å la han stå over, eventuelt starte på benken. Tett med kamper og vi kjenner hans skadefrekvens fra tidligere.  Millwall har en mann suspendert og tvil rundt to spillere til.

Løvene gjester oss med en heller semmer statistikk i ryggen. Til vår fordel har vi 3-4-0 på de siste sju kampene hjemme som borte, siste seier for løvene hos oss var i 1989! Holloway har ikke tapt for Millwall siden 2000, da som manager i Bristol Rovers. QPR har 11-5-1 på de siste 17 hjemmekampene spilt tirsdag kveld! - bare så synd med 6 knyttneveslag av Newcastle forrige sesong. Løvene har 0-3-8 på de 11 siste bortekampene uansett arena, og de har ei skårt i 8 av dem. Gode tall for oss alt sammen!

Ingen av lagene har to kamper på rad med samme utkomme. Derfor, hvis statistikk er fasiten, skal denne kampen ende U. Det underbygges jo av at det er et lokaloppgjør, bare elva og knapt et par mil i mellom. Magefølelsen sier derimot at vi sikrer oss vår fjerde seier, og da tenker jeg ettmålsseier igjen. 2-1 på nytt?

COME ON U R`SSSSS!