Av STIAN KARLSEN

I den nylige utgitte boken "Born to Manage" så forteller han om forslaget han kom med tidlig på 1980-tallet.

- Jeg foreslo en endring av klubbnavnet, men jeg må innrømme at Jim Gregory (styreformann på den tiden red.anm) ikke tente på idéen. Gregory var så genuint opptatt av QPR og når jeg sa at det ville være et navn for fremtiden så kunne han se hvorfor uten at han lot seg overbevise.

- Jeg er overrasket over at London som hovedstad ikke har en eneste fotballklubb med bynavnet som en del av klubbnavnet. Rangers ligger ikke engang i Queens Park. Det er årsaken til at jeg ønsket et bytte. London FC er enkelt, rett frem og gjenkjennes umiddelbart, men det nyttet ikke så lenge det satt en tradisjonstro mann som Jim Gregory og styrte klubben.

Samme forsøk under Tango & Cash?
Det kom for mediene at Flavio Briatore var inne på noe av den samme tankegangen året etter at han kom til klubben i 2007. Da var det tiltenkte navnet Queens Park City. Det ble opprørsstemning blant supportere og det endte med at Briatore dementerte alt som var skrevet.

- Dette er fabrikert og ikke vet jeg hvor historien har sin opprinnelse. Vi vil kontakte advokater til å forfølge saken nærmere

Hvor hadde vi vært i dag dersom navneskiftet hadde blitt en realitet på 80-tallet?
Eller i 2008 for den saks skyld...

Det er faktisk en fotballklubb som inneholder navnet London. Klubben heter Forest City London og befinner seg i Nord-Amerika i PDL (Premier Development League). Noe undertegnede ser for seg å være en farmerliga til MLS (Major League Soccer). 

For ordens skyld. Bildet på forsiden er ikke en ekte klubblogo, hvis noen skulle være i tvil om det.

Nei, det beste er nok at resultatet ble som det gjorde. 
"WE ARE QPR"

Så kan vi drikke London Pride;)

U R´sss