Swansea hjemme etter et litt heldig poeng mot Reading sist. Denne gangen var det helt motsatt kampbilde. Det var tilslutt QPR som følte seg snytt for seieren da det nok en gang endte med poengdeling.

Ingen store overraskelser å spore i Neil Critchley sitt laguttak denne gangen heller. Lowe med debut fra start etter sitt solide innhopp sist. Stefan på benken denne gangen, sammen med blant annet Chris Willock.

Dieng, Paal, Dunne, Dickie, Laird, Field, Iroegbunam, Chair, Robertsm Lowe, Dykes

Swansea kom til Loftus Road med en klar plan til kamp. Her skulle ballen holdes i laget, ingen stor risiko skulle taes. Ett poeng var målsetningen og tre poeng en bonus.

Det ble mye balltrilling i det bakre leddet til Swansea gjennom hele matchen. QPR klarte å true dem i perioder og fremprovoserte noen feil som skapte farligheter, men det skal sies at underholdningsverdien i perioder ikke var all verden i dette oppgjøret.

Det store unntaket for hjemmelagets del kom etter 27 minutter når formspilleren Tyler Roberts legger inn i feltet, og ballen havner hos Jamal Lowe via Lyndon Dykes. Fra 13 meter gjør Lowe akkurat det han er hentet for, og setter ballen sikkert i det lengste hjørnet. Deilig å få hull på byllen, samtidig som Swansea nå ble tvunget til å endre på sin kampplan. Lowe ser ut som en god investering...

Den første omgangen hadde lite å by på av sjanser ellers. Tim Iroegbunam hadde et skuddforsøk fra langt hold etter at Swansea hadde klarert en corner, men avslutningen gikk et par meter til siden for mål. Likevel var det en fullt fortjent ledelse vi tok med oss inn i garerobepraten.

Etter pause var det fremdeles QPR som var det klart farligste laget. Swansea hadde ikke klart og omstille seg etter scoringen, og virket nesten ikke i stand til å produsere noe som helst i katergorien målsjanser.

Første målsjanse kommer etter at Ilias Chair presser Benda til å plukke opp et tilbakespill. Dommeren dømmer indirekte frispark fra fem meter, men samme Chair klarer ikke få ballen forbi muren av Swansea-spillere inne i femmeteren.

Etter 55 minutter så burde det stått 2-0. Lang ball til Roberts på høyresiden, som er dyktig og heldig som kommer seg i god innleggsposisjon. Innlegget mot bakre stolpe er strålende og Jamal Lowe kommer stormende. Han banker til fra fem meter og ballen går via tverrliggeren og ut.

Swansea-keeper Benda blir skadet i samme situasjonen og blir etterhvert erstattet av Fisher.

Fisher gjør en strålende redning kort tid senere da han og Swansea-forsvaret roter det til mot et offensivt QPR. Det ender med at Fisher blir presset og sender ballen rett i beina til Lowe på 16 meter. Lowe bør sette også denne, men Fisher rydder mesterlig opp.

Det er QPR for det aller meste, men straffen for å ikke utnytte sjansene skulle tilslutt komme. Etter 81 minutter så ruller Swansea opp på venstre. Ryan Manning finner Cundle som drar seg inn i skuddposisjon. QPR-forsvaret tror skuddet kommer, men Cundle slipper ballen elegant til Fulton som enkelt banker ballen upresset forbi Dieng fra 15 meter. 1-1 og like langt. Enorm nedtur.

Mot slutten av matchen er vi heldige som ikke går tomhendt fra det hele. Innbytter Ntcham er nær ved å gi bortelaget alle tre poengene, men denne gangen er Seny Dieng god. Det ender 1-1 etter syv minutter med tilleggstid. Skuffende at våre gutter ikke "dreper" denne kampen på et tidligere tidspunkt, og vi står nå med kun én seier på de siste 13 kampene. Det er ikke godt nok. Samtidig er det ikke lenger helmørkt spillemessig og fremdeles er vi ikke fullstendig hektet av i kampen om playoff.

Kan bli en spennende ettervinter og vår dette. Spesielt hvis "Lowe at first sight" fortsetter og levere scoringer, for det er definitivt det største ankepunktet i dette mannskapet.

QPR-Swansea 1-1 (1-0)