Av STIAN KARLSEN

Vi har vel skjønt at dette ville bli utfallet en stund, men likevel. Vår soleklart (vil mange mene...) beste spiller forrige sesong er klar for større oppgaver i Premier League. Vi kan ikke annet enn å krysse fingrene for at han lykkes og takke ham for alt han gitt oss siden han kom til oss i januar 2017.

Overgangssummen er ukjent, men Sheffield United annonserer dette som en rekord i overgangssum for klubben. Det gir oss en pekepinn da den gamle rekorden var på £5,4 mill. Selve overgangssummen er antagelig litt lavere enn dette, men med alle tillegg så er vi nok i dette området. Det blir spekulasjoner, men dette er omtrent forventet business. Det nytter ikke klage, markedet bestemmer prisen!

QPR har uansett gjort gode penger på Luke Freeman. Summen klubben betalte for Freeman i januar 2017 var £350 000 da han kom fra Bristol City.

Luke QPR.jpg
 

Luke har vært strålende i QPR nesten fra dag én. 112 kamper og 15 mål er brukbar statistikk, men det vi kommer til å huske best er balansen, teknikken, overblikket og den presise venstrefoten. Han har vært en stjernespiller både på og av banen siden han kom. Vi gleder oss til å se ham i Premier League, selv om savnet og hullet på midtbanen til QPR er større enn man ønsker.

U R´sss