"B-laget" kaller vi dette fordi samtlige 11 spillere ble skiftet ut fra lørdagens seier mot Wigan. Det er nesten så man skulle tro at vi har enorm bredde i stallen! Det har vi ikke...

Ingram var tilbake mellom stengene etter at Lumley nå sannsynligvis er førstevalget til McClaren. Backfirer´n bestod i kveld av Kakay, Baptiste, en endelig friskmeldt Grant Hall og Hamalainen. En spennende midtbane med Chair og Cousins sentralt flankert av Wszolek og Bright Osayi-Samuel. Smith og Washington hadde oppgaven med å sikre avansement gjennom scoringer.

Benken var oppsiktsvekkende i dette oppgjøret. Lumley, Owens, Oteh og Smyth var ikke veldig overraskende, men navn som Fox, Felix, Bettache er navn de fleste QPR-supportere er svært lite kjent med.

Charlie Fox er en anvendelig forsvarsspiller på 19 år som har vært i klubben siden han var åtte år gammel. Joe Felix er 18 år og høyreback, som kom fra Fulham i sommer. Faysal Bettache er midtbanespiller, knapt fylt 18 år.

Det var mange skeptikere da laget/troppen ble offentliggjort. Helt naturlig, men all skepsis ble gjort grundig til skamme.

Bright start
QPR fikk en perfekt start allerede i det tredje minuttet. Conor Washington fant Bright Osayi-Samuel som gikk inn i 16-meteren på QPR sin venstreside. Han avsluttet presist nede i hjørnet til Rovers-keeper Smith, og vips så var det 1-0. Perfekt start og god stemning blant de 5000 som hadde møtt frem på Loftus Road denne tirsdagen.

QPR styrte oppgjøret det første kvarteret, men holdt på å snuble etter 16 minutters spill. Grant Hall var endelig tilbake, men kunne fort blitt syndebukk da han leverte en grov feilpasning. Payne utnyttet situasjonen og kom til avslutning fra god posisjon, men heldigvis for våre gutter gikk den langt over.

QPR tok faresignalet som var gitt og satte inn et ekstra gir. To minutter senere skulle de doble ledelsen.

Polsk glede!
Tålmodig spill og nydelig oppbygd angrep av Osayi-Samuel og Hamalainen sørget for at Wszolek plutselig kom til en god mulighet. Polakken, som var avskrevet av mange i QPR, viste seg iskald og satt 2-0 sikkert i hjørnet. 2-0 var i overkant, men slettes ikke ufortjent enda de ikke var spilt mer enn 18 minutter.

Etter scoringen kontrollerte QPR alt som foregikk på gressmatten og var stinne av selvtillit nå. Det skulle gå halvtimen før Rovers fikk noen skudd på mål, men Ingram reddet skuddet til Matthews overbevisende.

Smith keeper!
Straks etter fikk QPR frispark i god posisjon. Chair tok frisparket og keeper Smith må gi retur, som havner hos Washington som skyter. Uheldigvis så står spisskollega Smith på streken og klarer ikke komme seg bort fra avslutningen.

QPR kontrollerte omgangen, men Bristol Rovers avsluttet omgangen best. QPR klarte å holde stand og kunne gå i garderoben med 2-0 i bagasjen.

Andre omgang
Bristol Rovers gikk hardt ut i andre omgang og fortsatte sin mest positive periode i kampen. 4 minutter inn i omgangen kommer Bennett til en stor sjanse fra kort hold. Vinkelen er riktignok noe skrå, men her skulle han ha scoret. Til all lykke satte han avslutningen på utsiden av den lengste stolpen.

Etter kvarteret kom det no en stor sjanse da Upson la et nydelig crossball/innlegg. Rodman klarte ikke holde ballen nede og avslutningen gikk over. Nå begynte bortelaget å nærme seg en fortjent redusering, men slik skulle det ikke gå.

3-0, Smith
Når Rovers hadde styrt det meste så var det på tide for QPR å vise seg frem. Bra spill førte til at Kakay fant rom på høyresiden. Innlegget var presist og Smith headet ballen lekkert i mål. 3-0, enkelt og greit. Deilig!

Da kunne McClaren ta ut Hall som ble erstattet av Charlie Owens som fikk sin debut på seniornivå for QPR. Litt senere kom det enda en debutant på banen. Faysal Bettache kom inn for Bright Osayi-Samuel som fikk stående ovasjoner for sin innsats.

Redusering
Det var liten tvil om hvilket lag som skulle videre, og når 3-1 kom rett før slutt så skal vi bøye oss så langt som å si at det var greit nok, og kanskje til og med fortjent. Kakay fikk kreditert scoringen som et selvmål etter at Upsons skudd går via ham og forbi en utspilt Ingram.

QPR er videre til 3 runde i Carabao cup. Helt nydelig! (Trekning torsdag!)

Bestemann
Bright Osayi-Samuel var skikkelig i slag denne kvelden. Livlig, kvikk og effektiv i spillestilen. Nesten for et gjennombrudd og regne i QPR-trøya. Fikk fortjent trampeklapp da han forlot gressmatten noen få minutter før slutt. Kunne fort ha scoret både to og tre denne kvelden og var banens desiderte éner.

QPR-Bristol Rovers 3-1 (2-0)
BOS (3), Wszolek (18), Smith (64), Kakay (selvmål 87)

QPR (4-4-2): Ingram; Kakay, Baptiste, Hall (Owens 65), Hamalainen; Wszolek, Chair (Smyth 60), Cousins, Osayi-Samuel (Bettache 85); Smith, Washington.
Innbyttere: Lumley (GK), Oteh, Owens, Fox, Felix,
Dommer: Charles Breakspear.
Tilskuere: 5,007 ( 1,750 Rovers fans).