Av STIAN KARLSEN

Massimo Luongo sin avtale i QPR strakk seg i utgangspunktet til sommeren 2018. Nå har han signert en ny avtale som binder ham til klubben frem til 2020. Massimo sier selv at det var en stor avgjørelse, men at han er sikker på at han har tatt det riktige valget. Han ankom QPR fra Swindon sommeren 2015 og har vært fast inventar på laget etter at Holloway kom inn som manager. Totalt har han 57 kamper for klubben, og nå ser det ut til at det skal bli mange flere. 

statement.jpeg

Smithies neste?
Alexander Smithies har, uten tvil, vært QPR sin beste spiller denne sesongen. Keeperen har imponert alt og alle, og det var nesten rart ikke interessen for hans underskrift var større i januarvinduet. Hans kontrakt strekker seg også til sommeren 2018, men ryktene tilsier at det kan komme en forlengelse av denne innen kort tid. I så fall et meget smart trekk av klubben for fortsetter Smithies sin utvikling så kan markedsverdien hans bli svært så hyggelig de neste sesongene. 

Caulker IKKE til Moskva
Steven Caulker var, i følge sosiale medier, så godt som klar for den russiske klubben Lokomotiv Moskva. QPR skal ha vært svært interessert i å få til en utlånsavtale, men denne skal nå ha strandet. Det er dårlig nytt for klubben som sitter igjen med en høytlønnet spiller som ikke har spilt siden oktober. Det hjelper heller ikke at Caulker ble arrestert for "fyll og fanteri" i januarmåned. 

caulker.jpg
Lokomotiv Moskva postet dette, som visstnok er Steven Caulker,  og sa at det var deres neste signering på deadline day. Nå har avtalen strandet.