Av STEINAR SÆTHER

Ja, det ble lite mål på Carrow Road også. Men ett mål var nok. Og som vanlig var det ikke vi som skåret. Vi har det ikke i oss. Skal vi overleve må vi skape mer, og ha en spiss som gjør andre bevegelser og er mer uberegnelig; en moderne spiss.
Dykes skal ikke ha all skyld, det blir aldeles feil. Men han er førstevalget. Paal er fortsatt toppskårer med sine tre mål fra sin vingbackposisjon

Tallene fra kampen er ikke dårlige sett med våre øyne. Ballbesittelsen er god, vi leder stort på kanarifuglene. Antall avslutninger, også på mål, antallet hjørnespark - vi vant alle de tre. Fire gule forteller om oppofrelse (og litt idioti). Så sitter vi igjen med ingen verdens ting. Vi har 10 poeng, 50 er det foreløpig nødvendige tallet!

Spissproblemet
Mange navn blir kastet frem nå, som er spisser andre steder. Navn som sitter på benken for sine nåværende klubber men som tidligere har vist kvalitet. Det er rikelig å velge mellom, om noen passer vår lommebok og lønnsbudsjett er en annen sak. Lån er ellers en mulighet.

Foran kampen i kveld vil det bli ett minutts stillhet etter at vår og Englands tidligere manager/landslagssjef gikk bort søndag. El Tel har til nå vært vår beste manager gjennom tidene.

Nedadgående
Stoke City har i likhet med Norwich ikke vært Guds gave til Championship i høst. Men de sniker til seg noen seiere i ny og ne de også. I motsetning til lørdagens motstander er pottemakerne på en nedadgående kurs. De er der nå som kanarifuglene var før lørdag.

Tallene sier 6-3-8 og 16-21. Oktober begynte svakt med to klare tap før tre seiere kom mot god motstand, som igjen ble etterfulgt av to uavgjorte mot "grei" motstand - før altså Blackburn ble altfor sterke hjemme på bet365 Stadium lørdag.

Manageren Alex Neil har vi truffet på en rekke ganger i Championship gjennom årene. Stoke altså, nå. Han mistet førstekeeperen for en måneds tid siden, solgt til ukjente, så irske Jack Bonham har fire kamper bak seg nå.

Forsvaret består ofte av McNally, Wilmot, Stevens, Rose og Hoever. Det er i all hovedsak de som har kamper i det bakre leddet.

Midtbanen skifter oftere aktører. Jamaicanske Johnson har spilt samtlige minutter, og er tilbake fra spill for sitt hjemland nå. Pearson og Laurent er nesten der de også. Burger og Vidrigal (toppskårer med fire mål) spiller også det meste.

Ytterligere fire har spilt i ¾ av kampene, så nye utskiftinger ventes. Fremst har Wesley spilt de fleste kampene mens f.eks velkjente Gayle og tre andre har spilt i 8 av kampene.

Når dette skrives ferdig i 8-tida på morgenen, leser jeg at Alex Neil bekrefter at det blir endringer fra lørdag. Ikke så rart når de tapte så fortjent.

Skader
Fox er stadig ute for oss - og kan altså ikke møte gamleklubben. Ellers ser det ålreit ut. Hva som eventuelt skjer utover dagen og kvelden til kampstart, forblir en hemmelighet.

Forsvaret er nesten tett - selv om skåringen lørdag kunne vært unngått med riktigere avstand mellom stopperne så ikke Dunne blei eksponert som han ble. Men det var lite annet kanarifuglene skapte av farligheter, så forsvaret får godkjent. Midtbanen likedan.

Angrepet blir for tynt, og om vi ikke fremstår bedre i kveld blir det fort en reprise på kampen mot Bristol City. Både når det gjelder antall mål forover og bakover.

Tipset mitt er fortsatt 0-0. Eller maksimalt to mål i kampen som alternativ 2. Sier dog ikke nei til en overraskelse. U21 slo Colchester 6-3 borte i går kveld! Bare sier det sånn i en bisetning.

Come on U Rssssssss!