Av STEINAR SÆTHER

0-0 mot Robins var ikke det mest overraskende utkommet i den siste kampen før landslagspausen. Vi har strammet opp forsvaret og skårer like lite mål som før. Robins er ikke stort bedre.

Denne lørdagens virkelig store blemme sto like fullt undertegnede for. Han hadde i flere dager vært overbevist om at kampen ville ende med U og lite mål. I siste øyeblikk endret jeg til hjemmeseier både her, på DD`en og på min 10 kampers kupong på Langoddsen. Jeg overtok ikke ledelsen på DD og jeg vant ikke 28 972 kr på Langoddsen...

Manager på nåde
Landslagspausen ender i Norwich, på Carrow Road. Kanarifuglene har heller ikke noen stor sesong så langt, så manager Wagner kan fort bli neste mann ut dørene i Championship. Vi holder antagelig hans skjebne i våre fotballstøvler i dag.

Før helgas kamper er de plassert på en foreløpig trygg 16. plass. Tallene sier 6-2-8 og 29-32. Formen har vært begredelig over tid etter en ålreit start.
Elendigheten startet 20. september med tap 0-2 hjemme for serieleder Leicester City. Det var starten på 1-1-8 før 3-2 borte over Cardiff for to uker siden.

Vi kan snakke om 27 i eget nett, og være gretne av den grunn. Men trøsta får være at kanarifuglene har vært verre! 32 i sitt eget reir og supporterne er lite imponert over prestasjonene.

Så kan vi sammenligne våre 11 skårede mål mot deres 29...

Godeste Wagner har brukt Gunn første del av sesongen, de fem siste kampene har Long utført oppgavene på grunn av Gunn sin skade. Ingen av dem har vært outstanding. Det har heller ikke forsvaret vært.

I det vanlige systemet 4-2-3-1 har de stilt fra høyre med Fisher, Warner, Batth og Plachela. Også her har det vært skader, derfor er det litt rart at McCallum ikke har blitt brukt mer. Giannoulis og Stacey er mulige erstattere. Toeren foran er ofte Sara og MacLean, og mye tyder på at de spiller igjen.

Trio
Trioen bak spissen har vært utskiftelig. Sist startet Fassnacht, Nunez og Rowe. Hernandez og Gibbs kan like gjerne starte i dag. Spiss mot Cardiff var Ui-Jo mens ujevne Idah satt på benken. Det kan også endres i dag. Rowe er toppskårer med 7 fulltreffere.

Forresten, en tidligere QPR-spiller og klubbsekretær, John Bowman - og snakker vi om de virkelig gamle dager! - ble også den aller første treneren for Norwich City.
Bowman får endog æren for å funnet opp kjælenavnet The Canaries. Så, da vet dere det!

Mange spillere har vært i utlendighet, så om noen av dem ikke spiller i dag vet vi nærmere kampstart. Det vi vet fra hjemmelagets tropp er at fem fugler er ute samme hva som skjer fram til kampstart, to andre er 50/50, blant annet nå skadefrie Barnes.

Skader
Tipper en presset Wagner vil ha han i spill fortest mulig! Vi har Fox ute, tilbake på startstreken er Clarke-Salter og antagelig Cannon.

Selv om Norwich forbindes med målrike kamper tror jeg ikke det blir tilfellet i dag. Vi har fått satt forsvaret og hjemmelaget har ikke sin beste spiss, Sargent, tilgjengelig.

Klarer vi å skåre da? I en åpen kamp, ja. I en tett kamp blir det verre. Ser for meg at første omgang blir tett men at det åpner seg utover i andre omgang. U er nærmest igjen, 0-0 eller 1-1.