Jamie Mackie kom til QPR i mai 2010. Han kom for den nette sum av £145.000 fra ett Plymouth Argyle i krise. Det var Neil Warnock som signerte ham og han ble en umiddelbar suksess og publikumsyndling. Han var en meget viktig bidragsyter i opprykksesongen 2010/11 frem til han pådro seg et brudd i beinet januar 2011 mot Blackburn.

Lite spilletid
I Premier League ble sjansene hans færre og færre, og under Harry har det lenge vært tydelig at han ikke kommer til å få fast med spilletid. Dette skal være hovedårsaken til at han ønsket seg bort. Han hadde fortsatt to år igjen av sin kontrakt med QPR.
Han ønsket seg videre og Nottingham Forest ønsket hans tjenester, fair enough. Summen Forest må ut med skal ligge i området £1,5 millioner.

Bekreftet på Twitter
Det var Nottingham Forest eier Fawaz Al Hasawi som bekreftet overgangen torsdag kveld. Han ga følgende tweet:
-  I'm delighted to announce we have signed Jamie Mackie on a three-year deal

Jamie Mackie statistikk
Jamie Mackie blir stående med 94 kamper og 18 mål for QPR. Av disse målene kom 8 av dem i hans første 7 kamper for klubben. Når Jamie Mackie forlater QPR så kan han gjøre det med hevet hode. En spiller som har blødd for drakten, vært lojal, hardtarbeidende og med en moral mange profesjonelle fotballspillere kan misunne ham.

Han vil bli savnet, men tiden var likevel moden for å la ham gå videre?

Lykke til Jamie!

U R'sss