Av STIAN KARLSEN

Tim Sherwood, Darren Moore, Mark Warburton, Lee Bowyer, Michael Appleton har alle toppet listen i løpet av de nesten tre månedene som har gått siden Steve McClaren fikk sparken. Nå er det Gareth Ainsworth de fleste tror skal bli ansatt.

Gareth Ainsworth har sittet i førersetet som manager hos Wycombe i nesten syv sesonger. Han er en kulthelt for de fleste av oss som kjenner QPR, etter at han spilte på høyrevingen i klubben i perioden 2003-10. Det vil si at han var endel av det legendariske opprykkslaget fra League One i 2003/4-sesongen.Han har også hatt jobben som caretaker i QPR ved to anledninger i sesongen 2008/09, først da Iain Dowie fikk sparken på høsten og senere samme sesong da det var Paulo Sousa sin tur. Ainsworth har gjort det imponerende i Wycombe med svært begrensede midler, en erfaring han eventuelt vil få bruk for også i W12.

En ung Gareth Ainsworth spilte under Drillo og vår egen Lars Tjernås i Wimbledon

Darren Moore er fremdeles høy på listene, men Ainsworth er for tiden soleklar favoritt. På plassene etter dette finner vi caretaker Eustace og selvsagt Tim Sherwood.

Sesongens siste kamp gjennomføres i helgen, og etter dette må vi kunne forvente at en managerrolle må avklares i løpet av kort tid. Neste helg bør vi ha ting på stell for å ha best mulige forutsetninger for å lykkes neste sesong. Den avgjørelsen føles ekstremt viktig. Flere feiltrinn fra "blårussen" nå, så lukter det League One i korridorene på Loftus Road.
Dit skal vi ikke!!!

U R´sss