Av STEINAR SÆTHER

Tilbake i manesjen igjen for både meg sjøl og QPR. Før landslagspausa jobba vi oss fram til 2 seiere, før det blei 1-3 borte i Blackburn. Så godt det ville smakt med tre seiere på rad...

For min del handla det om en ny datamaskin som fra produsent mangla ladeledning og som jeg ikke blei trodd på i butikk. Når jeg hadde venta på en ny en fra produsent og betalt den, viste det seg at den nye maskina ikke lot seg lade. Den var kølsvart! Hele maskina blei sendt til reparasjon, hvorpå de fant ut at batteriet var flatt og heller ikke kunne lades. Når jeg endelig fikk maskina tilbake i "ny" stand, var en hel måned unnagjort! Men Stian gjorde en god jobb for meg i analysene, kudos avsendt Porsgrunn! 

Watford er et av lagene en i norden aldri får under huden, det på tross av alle sine år både på nåværende nivå og i Premier League. En åpenbar årsak i Norge er fravær av nordmenn i klubben, som gjør at antall artikler i media er lik null. Elton John er nok den som har skaffa flest spaltemeter herover, altså noen få.

Klubben rykka ned etter forrige sesong og ambisjoner om direkte opprykk. Klubben ligger foreløpig på 2. plass med 6-3-2 og 14-9, noe som er ett poeng bak fortsatt ledende Reading - som på sin side tapte de tre siste før pausa. Om Watford slår oss på KPFS i ettermiddag kan det gå mot endring i teten.

Laget er ikke dominerende eller spektakulært, imidlertid har de noe solid i seg som gjør at de kan ende høyere enn mitt tabelltips før sesongstart. Mannskapet i seg sjøl er heller ikke imponerende, for flere av de beste reiste videre etter nedrykket og de nye navnene er ikke veldig kjente. Så med tanke på tabellposisjonen har manager Vladimir Ivic til nå gjort en god jobb.

Navnene vi kjenner godt igjen er Foster i målet som har nådd alderen 37 år, videre Cathcart, Kabalese og Troost-Ekong (tidligere Haugesund FK) i forsvarsrekka, på midten Chalobah, Cleverley, Sema og Capoue, samt Deeney og Murray i front. Navn som har vist seg fram er spanske Femenia, Garner, Pedro og Sarr. Pedro er mest effektiv med fire mål.

Watford sine to siste er vunnet, det hjemme på Vicaridge Road, begge 3-2 over henholdsvis Stoke og Coventry. Borte sliter de mer hvor de gjorde mot Barnsley det samme som oss, tapte. 

Vi har fortsatt Thomas ute, BOS bør være klar i dag mens Dykes antagelig blir benka fra start av. Ellers er det ingenting vi ikke kjenner til - om det da ikke fram mot kampstart dukker opp ny informasjon. Hos Watford er visst det meste på stell, sier "såga".

I utgangspunktet er bortelaget marginale favoritter. Jeg tenker 0-1 eller 1-2, men vi veit at vi ofte presterer godt mot de beste. Taim vill sjåv!