La oss kjapt ta kampen som var av sorten 'ikke av stor betydning'.
Mark Bowen fikk gleden av å kommandere soldatene etter at Mark Hughes fikk tuppen i ræva på fredagen. Det er siste gang vi ser Mark Bowen også. 'Arry skal nok ha sine egne med. 

ManU v QPR 3-1
Godt var det å se at Antoin Ferdinand fikk starte på benken sammen med sauen Shaun.
Hill fikk bekle midstopper plassen med Nelsen. En kombinasjon som vi har sett fungere bra tidligere i år.
Derry var tilbake som et defensivt anker i stede for Diakite og Mackie fikk starte på kanten fra start.

Kampen i seg selv var ikke dårlig sett med blå hvite øyne, selv med 3 baklengs. Vi virket mer som en samlet tropp enn hva vi har gjort på lenge. Taarabt var i grei form uten å få til noen av sine magiske avsluttninger.
Mackie var i sitt vanlige 'gir alt' humør og hadde den første kula i mål, men ble korrekt annulert for offside.

Supaaa Mackie!!
Det var likevel Mackie som fikk gleden av å sette det første målet etter at Dyer klemmer en hard passning inn fra dølinja som Lindegaard gir en kort retur på for Mackie å sette enkelt i mål.
Etter hvert tok hjemmelaget over og presset oss bra lavt, men det var ikke før Anton kom inn for Traore at det igjen raknet i de bakre rekker. Og, igjen så er det på dødballer at det feiles. Det ender til slutt med et 3-1 tap, men det var ikke denne kampen vi skulle vinne uansett.

Dagens snakkis
Dagens største snakkis var selvfølgelig annsettelsen av Harry Redknapp som skrev under på en 2,5 års kontrakt.
Det var ingen bombe. Det har vært rykter lenge om at 'Arry har stått øverst på ønskelista for våre kjære eiere. Som de fleste vet så fikk Harry sparken fra Tottenham i sommer da han ikke så øye til øye med Tottenhams eiere om veien videre.
Mange meninger er det om Harry. Han er en kjøpeglad rødvins nese og ikke verdens beste taktikker, sies det. Det for vær og en bedømme selv.
Redknapp er i hvert fall kjent for å ha god 'man managment skills' og det er noe denne gjengen med fotball spillere trenger nå. En som kan motviere og få det beste ut av spillerene. Vi er alle enige om at vi har en mer enn nok kapabel gjeng med spillere til å holde oss i PL. Uten unntak, tørr jeg påstå, mente alle supportere at vi ville havne midt på tabbelen i år. Etter en ny stor handletur i sommer.

Harry, som satt på tribunen under dagens kamp, fikk nok med seg at det fortsatt er en god jobb som må gjøres for å tette igjen bak. Og det må skje før januar hvor han helt sikkert får penger tilgjengelig for å hente en etablert midstopper, Dawson kan fort være den mannen, og en solid spiss. Det kan fort komme flere.

Vi takker TF for at han tok en rask og tøff avgjørelse. Det koster eierene våres en god slump penger for å kvitte seg med Hughes, men det er forhåpentligvis verdt det. For alternativet vill koste enda mer.

In Tony we trust.
Now Harry!! Get to work and good luck.

QPR: Cesar, M'Bia, Nelsen, Hill, Traore (Anton 60), Mackie, Derry, Faurlin (Granero 84), Dyer, Taarabt (Hoillet 73), Cisse
Ubrukte innbyttere: Green, Diakite, SWP, Ephraim

Mål QPR: Mackie (52)

Mål ManU: Evans (63), Fletcher (68), Hernandez (71)

Gule kort: M'Bia, Scholes