QPR stilte ikke med sitt antatt beste lag mot Manchester United. Det var helt tydelig at Mark Hughes prioriterte de kommende kampene fremfor oppgjøret på Old Trafford. Bak på banen så ting normalt ut på blokka med Kenny bakerst. Hill og Ferdinand utgjorde midtstopperparet som sammen med Taiwo og Onuoha fullførte den bakre firer. På midten kom Buzsaky inn for å spare(?) Joey Barton og han utgjorde midtbanen sammen med Derry, Diakite, Taarabt og Mackie. Ensom ulv på topp var overraskende nok Bothroyd.

QPR ble satt under press umiddelbart av et aggresivt hjemmelag. Vi slet enormt med å holde på ballen de få gangene vi fikk den på lån. Det sterke presset ble likevel ikke fruktbart for serielederne det første kvarteret. Det nærmeste de kom var på frisparksituasjoner uten at Rooney hadde fått fininnstilt skuddfoten.

Avgjørelsen
Når den verste stormen så ut til å ha lagt seg så dukket situasjonen "alle" snakker om opp. Rooney trer en tunnel på Clint Hill gjennom til en klart offsideplassert Young. Derry oppfatter situasjonen og prøver å forstyrre Young med en arm uten at dette kvalifiserer til noe som helst. Young kaster seg som et aspeløv og skuespillet belønnes med rødt kort til Derry og straffe til United!
En hårreisende avgjørelse som drepte kampen umiddelbart. Rooney setter straffen til høyre for Kenny som er sjanseløs selv om han går riktig vei.

Herfra og inn ble dette en håpløs oppgave. United har en enorm ballbesittelse (79%-21%) resten av den førsteomgangen men produserer ikke all verden mot et hardtarbeidene og velorganisert QPR. De få tilløpene til farligheter for QPR er det Adel Taarabt som står for, men og si at det dreier seg om store muligheter blir og overdrive. Slik som kampen utviklet seg var 1-0 et godt resultat til pause da vi vet at målforskjellen kan bli svært viktig i bunnstriden.

Store sjanser
United fortsetter ballinnehavet og presset i den andre omgangen og produserer halvsjanser på løpende bånd. Kenny gjør et par gode redninger og en heroisk innsats gjør at det lenge står kun 1-0. Rafael burde ha scoret da han kom alene med Kenny etter timen spilt. Kenny la seg tidlig ned og Rafael beviste at han er langt fra noen måljeger ved å sette ballen via ham og i stanga. Det luktet 2-0 hele veien, men på stillingen 1-0 så øynet man fremdeles muligheten for en kontring og et mirakel. Dessverre holdt det bare i 67 min.

En ellers god Taraabt skal klarere en høy ball på utsiden av 16-meteren. Det ender med en vakker dempet pasning til Rafael som dytter ballen til siden hvor evigunge Scholes plutselig er helt alene på godt skuddhold. "Pensjonisten" viste at han fremdeles har godt med krutt i støvlene og ballen går gjennom forsvaret og under hanskene på Kenny i hans høyre hjørne. Kenny kan ikke lastes for den scoringen og det er ingenting å si på at stillingen er 2-0.

Ball på lån
Etter scoringen skrur United på krabbegiret og begge lag var ganske fornøyd med resultatet. QPR kunne kjenne litt på kula og trille litt, men beviste igjen at man har langt fra samme presisjon i pasningsspillet som topplagene.For QPR kunne det imidertid vært langt verre med tanke på målforskjellen og når United har de tre poengene de var ute etter i lommen så ble det en transportetappe. Michael Carrick har likevel en suser i innsiden av stanga fra nesten tredve meter, men det ble ikke flere scoringer på Old Trafford 1 påskedag.

Skal man trekke noen konklusjoner etter oppgjøret så er det første ordet som dukker opp uflaks. QPR hadde sannsynligvis tapt oppgjøret uansett, men ble fratatt alle reélle muligheter til poeng av dommer Mason. Det positive etter dette er at vi kjempet heroisk med ryggen mot veggen. Defensivt var vi ganske så bra faktisk. Offensivt har vi ingenting å komme med slik som kampforløpet ble. En utskjelt Bothroyd hadde dessverre ingen muligheter til å overbevise oss om at han har noe å by på. Vi klarer sjeldent eller aldri å holde i ballen mer enn noen få trekk av gangen. Presisjonen må opp i de neste kampene!

Derry sitt røde kort blir anket og det er for undertegnede en enkel oppgave å si at en suspenjon MÅ bli opphevet. Litt rettferdighet må det finnes i all elendigheten!

Nå går vi rett i strupen på disse fordømte svanene på onsdag!

QPR: Kenny, Diakite (Wright-Phillips 71), Hill, Derry, Taarabt (Smith 71), Bothroyd (Campbell 81), Mackie, Buzsaky, Taiwo, Ferdinand, Onuoha.

Innbyttere: Cerny, Gabbidon, Young, Zamora.