Av DAG HÅKON HELLEVIK

Dermed har vi servert svaret på quizoppgaven for februar. Vi fikk riktig svar fra Ørjan Hestetun, Magne Buset, Frode Rekve, Gjermund Sægrov, Ståle Sunde og Knut Aksnes. Dermed leder Magne buset med tre pinner etter to oppgaver. Roy Hojem - som bommet på oppgaven ovenfor - har fortsatt to.

Røkla har ett poeng hver, og da snakker vi om Ørjan Hestetun, Frode Rekve, Gjermund Sægrov, Ståle Sunde og Knut Aksnes.

Marsoppgaven er relativt enkel i den forstand at vi skal ha en konkret faktaopplysning om en av dagens QPR-spillere. Vi spør; Hva het klubben som Ryan Manning ligadebuterte for i Irland?

Vi minner om reglene. Vi kommer med en ny oppgave hver måned, og hvert poeng du scorer underveis gir et lodd i en trekning som foretas etter sesongslutt. Vi deler ut bonuslodd dersom oppgaven viser seg å være så vanskelig at bare én eller to deltakere klarer å løse den.

Vi deler ut to hovedpremier, begge en QPR-trøye for sesongen 2017/18. Den som har flest lodd i potten vinner den ene premien, mens vi trekker en vinner av den andre. Så selv om du ikke vinner poengkampen, så har du større sjanse til å vinne en premie jo flere oppgaver du klarer å løse.

Konkurransen er kun åpen for supporterklubbens betalende medlemmer. For å kunne vinne må du ha betalt kontingent for sesongen 2016/17. 

Svarfristen denne gangen er søndag 2. april 2017  

Svarene sendes til:
daghakon@pilzie.ch

Skriv (og det er veldig viktig) MARSQUIZ i emnefeltet

Quizredaksjonen opplever dessverre mailproblemer fra tid til annen. Etter at du har sendt svar, sjekk om du har fått en kvittering på at mailen er mottatt. Hvis ikke, vær  så snill å send svaret en gang til innen fristen.