Av DAG HÅKON HELLEVIK

I tillegg er Bersant Celina folkeregistrert i Swansea, men han har vært på lån i Tyrkia store deler av sesongen. Han kom tilbake til England ved nyttår, innlånt av Stoke, men ingen av de seks kampene han spilte for pottemakerne var mot oss.

Dermed fikk Lars Erling Næss, Roy Hojem, Knut Aksnes, Steinar Sæther og Marius Troldmyr tre poeng. 

Totalt endte da Knut Aksnes og Marius Troldmyr med fullt hus gjennom hele serien, altså 15 poeng. Steinar Sæther fikk 14 og Lars Erling Næss 12. Bjørn Idar Hansen endte på 12 poeng, Roy Hojem på 6 og Magne Buset på 5 poeng.

Klok av skade hadde quizredaksjonen gjettet at vi kanskje fikk lik poengstilling i toppen, og derfor hadde vi lagt inn en tidspremie i siste runde. Den hadde begge de to i teten åpenbart lagt seg på milten, for de var begge svært kjappe da oppgaven ble lagt ut. I en digital verden er det imidlertid alltid bare en vinner, og Knut Aksnes var den første til å få svaret registrert i redaksjonens innboks. Han slo Marius med 25 minutter!

Knut får dermed den ene hovedpremien. Bjørn Idar vant loddtrekningen og får den andre. Vi sender i tillegg ut et par bøker som trøstepremier, en av dem til Marius som glapp til tross for solid innsats og den andre til Steinar som vant en loddtrekning han også.

Dermed er sesongen slutt også for konkurransene. Vi kommer tilbake med «overvontringsoppgaven» uti juli en gang, og så får vi se hva vi gjør med månedsoppgavene. Uansett får alle deltakere (og alle andre) ha en fortsatt utmerket silly-season!